Βάνα Μπάρμπα-Τρύφων Σαμαράς: Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί!

Τελικά τι συνέβη και δε θα είναι η παρουσιάστρια του ημερολογίου του; Και γιατί δεν της αρέσουν τα Σκόπια; Η σκληρή απάντηση του Τρύφωνα

bana-mparmpa-trufwn-samaras-piastikan-malli-me-malli
SHARE THIS
0
SHARES

Η συμφωνία χάλασε. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά σε συνεργασίες της Βάνας Μπάρμπα. Μέχρι και κουμπαριές έχουν χαλάσει με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Η Βάνα δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της, άλλαξε γνώμη και δε θα παρουσιάσει το ημερολόγιο του –πρώην καλού της φίλου- Τρύφωνα Σαμαρά.

 

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχοντας στο πλευρό του τον Βασίλειο Κωστέτσο θα βρεθεί και πάλι στα Σκόπια για τις ανάγκες προβολής της δουλειάς του. Τη βραδιά θα παρουσίαζε η Βάνα Μπάρμπα, αλλά μόλις αντιλήφθηκε ότι η παρουσίαση θα γίνει στα Σκόπια έγραψε:

«Παρακαλώ, με μεγάλο σεβασμό, θα ήθελα να λυθεί μια παρεξήγηση. Ήμουν καλεσμένη σε μία όμορφη εκδήλωση για το ημερολόγιο ενός φίλου. Εγώ, λόγω φόρτου εργασίας, νόμιζα ότι θα γινόταν στη Σερβία κι έτσι είχα δεχτεί. Ήταν δική μου παρανόηση. Η εκδήλωση ήταν στα Σκόπια κι αυτό με έφερε σε δυσμενή θέση και ήμουν υποχρεωμένη να αρνηθώ. Ήταν καθαρά θέμα αξιών. Δε θα μπορούσα να μπω σε μια χώρα, όπου στο διαβατήριό μου θα έμπαινε η λέξη “Μακεδονία”. Τιμώ τη δουλειά των ανθρώπων που με κάλεσαν και θεωρώ ότι είναι αξιοσέβαστοι, ο καθένας στον τομέα του. Ζητώ συγγνώμη από τους διοργανωτές αλλά κάποια πράγματα είναι υπεράνω χρημάτων».

Η σκληρή απάντηση που ήρθε από τον τρύφωνα Σαμαρά ανοίγει κυριολεκτικά πόλεμο.

 

«Με έκπληξη σήμερα, διάβασα μια δήλωση - απάντηση της φίλης μου Βάνας Μπάρμπα, για την άκρως αντιεπαγγελματική και προσβλητική συμπεριφορά της τόσο προς εμένα αλλά και σε όλους του καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί με το princess Kazino. Αναφέρω μερικούς: Αντώνης Ρέμος, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Γαρμπή, Τζούλι Μασσίνο, Σταμάτης Γονίδης, Γιάννης Πλούταρχος, Γιάννης Σαββιδάκης, Χριστίνα Μαραγκόζη και πολλοί άλλοι. Βάνα μου όλους αυτούς τους καλλιτέχνες υποτιμάς; Είναι ανθέλληνες και συ Ελληνίδα; Ή μήπως θες να διαφημίσεις τη συναυλία που οργανώνεις και τα θυσιάζεις όλα και τα παραποιείς στο βωμό της... διαφήμισης; »

Φυσικά θα γίνει χαμός, οι προσβολές αυτές δε θα μείνουν αναπάντητες. Σε αναμονή της συνέχειας λοιπόν...

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook