Βαρδής-Σκαφιδά: Μπάτσελορ πάρτι με τα μαγιό στην παραλία λίγο πριν τον γάμο

Μία μέρα πριν τον γάμο τους, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά έκαναν μπάτσελορ πάρτι με τα μαγιό στην παραλία, με καλούς φίλους και φυσικά με την κόρη τους.

bardis-skafida-mpatselor-parti-me-ta-magio-stin-paralia-ligo-prin-ton-gamo
SHARE THIS
0
SHARES

Σήμερα γάμος γίνεται στην όμορφη Λήμνο και ο Γιάννης Βαρδής με την αγαπημένη του Νατάσα Σκαφιδά έχουν ήδη ξεκινήσει το γλέντι στο νησί, εκεί όπου γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν.

Σήμερα θα γίνει στο νησί τόσο ο θρησκευτικός γάμος όσο και τα βαφτίσια της μικρής Κατερίνας, της κόρης τους που είναι ήδη 14 μηνών.

Μετά τον πολιτικό γάμο που έκαναν πριν τη γέννηση του κοριτσιού τους, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά επέλεξαν τη Λήμνο για το διπλό μυστήριο και βρίσκονται ήδη στο νησί και το γλεντούν με τους φίλους τους. Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο καλός τους φίλος Γιώργος Λιανός, ενώ η μικρή Κατερίνα θα είχε δυο νονές, τις κολλητές της μαμάς της. Γάμος και βάφτιση θα γίνουν απόψε στο νησί και φυσικά θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι.

Χθες, μια μέρα πριν το γάμο, το ζευγάρι, αφού έκανε τα bachelor parties του στην παραλία με μαγιό και πολύ κέφι. Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook