Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για τη βασιλική οικογένεια, η οποία για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα γιορτάσει όλη μαζί τα Χριστούγεννα στο κτήμα της βασίλισσας Ελισάβετ στο Σάντριγχαμ. Η μονάρχης θα παραμείνει στο κάστρο του Γουίνδσορ μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, ενώ η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια θα γιορτάσει μόνη της.
Αυτό σημαίνει ότι φέτος δεν θα ανταλλάξουν "αστεία" δώρα μεταξύ τους όπως κάνουν κάθε χρόνο.
Υπάρχουν διάφορα περίεργα χριστουγεννιάτικα δώρα που κατά καιρούς έχουν ανταλλάξει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, η οποία αφήνει τα καθωσπρέπει για λίγο και γελάει με την ψυχή της καθε χρόνο τέτοια μέρα.
Όμως τίποτα δεν ξεπερνάει τα πρώτα δώρα της Μέγκαν Μαρκλ όταν μπήκε στη βασιλική οικογένεια.
Τα πρώτα Χριστούγεννα της Μέγκαν με τη βασιλική οικογένεια
Η Δούκισσα του Σάσεξ είχε μια πολύ σπάνια τιμή να συμμετάσχει στους χριστουγεννιάτικους εορτασμούς της βασιλικής οικογένειας, πριν ακόμα παντρευτεί με τον Πρίγκιπα Χάρι, κάτι που δεν συνηθιζόταν.
Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση σε όλους.
Έχοντας αυτό στο μυαλό της, η Μέγκαν Μαρκλ σκέφτηκε πολύ καλά τα δώρα που θα έκανε. Και το σίγουρο είναι ότι τα δώρα της προκάλεσαν άφθονο γέλιο την ώρα του τσαγιού της βασιλικής οικογένειας. Δηλαδή την ώρα που παραδοσιακά ανταλλάσσουν τα δώρα τους.
Το πιο περίεργο δώρο στη βασίλισσα
Σίγουρα κανένας δεν θα μπορούσε να μαντέψει το δώρο που έκανε στη βασίλισσα. Όσο τρελό κι αν φαντάζει, η Δούκισσα έδωσε στη Βασίλισσα Ελισάβετ το πιο απροσδόκητο χριστουγεννιάτικο δώρο - ένα ψεύτικο χάμστερ - το οποίο λέγεται ότι αγάπησε πολύ η μονάρχης, αν και έχουμε τις αμφιβολίες μας. Ίσως απλά να θέλησε να φανεί καλή και καταδεκτική.
Το ίδιο και με το δώρο της προς τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Μετά από μεγάλη αναζήτηση, η Μέγκαν επέλεξε ένα δώρο που θεωρήθηκε εξίσου αστείο, τα πρώτα της Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια.
Όπως αποκάλυψαν οι βασιλικοί βιογράφοι του Finding Freedom, της βιογραφίας για τη ζωή του ζευγαριού στην βασιλική οικογένεια, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε δώρο στον Γουίλιαμ ένα κουτάλι που πάνω του είχε σκαλισμένες τις λέξεις "δολοφόνος δημητριακών".
Μάλλον, θα είχε την πληροφόρηση ότι τρώει πολλά δημητριακά για πρωινό ο Γουίλιαμ.

"Η μεγαλύτερη πρόκληση της Μέγκαν ήταν να βρει τα τέλεια νέα δώρα για να διασκεδάσει τη νέα οικογένειά της", έγραψαν οι βασιλικοί συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand στο βιβλίο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

To σίγουρο είναι ότι τα δώρα της Μέγκαν δεν θα λείψουν σε κανέναν φέτος...
To αγενές δώρο του πρίγκιπα Χάρι στη γιαγιά του
Το συγκεκριμένο βιβλίο αναφέρει κι άλλα δώρα που έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των πιο αστείων δώρων που έχει δώσει κατά καιρούς ο πρίγκιπας Χάρι στην προγιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ένα από αυτό ήταν αρκετά αγενές...
"To 2013, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να έδωσε στη βασίλισσα ένα σκουφάκι για το ντους με την φράση: Ain't life a bitch?, κάτι που της άρεσε πολύ" αναφέρει το βιβλίο. "Μια άλλη φορά της έδωσε ένα Big Mouth Billy Bass (λαστιχένιο διακοσμητικό ψάρι) που τραγουδούσε, το οποίο η βασίλισσα τοποθέτησε στο Μπαλμόραλ και γελάει συχνά όταν το βλέπει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr