X

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο του στη Βενετία

Μια υπέροχη φωτογραφία από τον ρομαντικό γάμο του στη Βενετία δημοσίευσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Γράφει: TheToc team

O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Λίνα Πρίντζου στη ρομαντική Βενετία, πριν 4 χρόνια, σαν σήμερα 7 Ιουνίου.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος - Λίνα Πρίντζου

Με αφορμή την επέτειο του γάμου του, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, μια όμορφη φωτογραφία από εκείνη την ημέρα σχολιάζοντας: «Σαν σήμερα...!», συνοδεύοντας μάλιστα το σχόλιό του με μια καρδούλα!

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου στην πανέμορφη ιταλική πόλη έχοντας κοντά τους μόνο λίγους συγγενείς και φίλους και είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφό το γεγονός.

Όπως γνωρίζετε άλλωστε, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι αρκετά διακριτικός όσον αφορά την προσωπική του ζωή, για αυτό και προκάλεσε έκπληξη η φωτογραφία του σήμερα στα social media.