Η βασίλισσα Λετίσια έκανε μια εκθαμβωτική εμφάνιση στα κόκκινα, συνοδεύοντας τον σύζυγό της Βασιλιά Φελίπε σε γκαλά τελετής απονομής δημοσιογραφικών βραβείων στη Μαδρίτη.
Η πρώην δημοσιογράφος που έγινε βασίλισσα, τίμησε τους συναδέλφους της και έκανε όχι απλά ακόμα μία εκπληκτική εμφάνιση, αλλά φρόντισε να κλέψει τις εντυπώσεις.
Σε αυτή την βραδιά, η Λετίσια φόρεσε ένα φόρεμα που είχε ήδη στην ντουλάπα της, του σχεδιαστή Roberto Terretta.
Πέδιλα Manolo Blanic και ένα μικρό clutch Bottega Veneta συμπλήρωσαν το καλοκαιρινό σύνολο.
Φυσικά, η βασίλισσα πρόσθεσε και πανάκριβα σκουλαρίκια με διαμάντια και κόκκινο πετράδι Aldao Joyeros.
Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που φοράει το συγκεκριμένο φόρεμα. To είχε φορέσει ξανά τον Μάρτιο του 2019 στην Αργεντινή σε γκαλά που παρακολούθησε με τον σύζυγό της.

Και από ότι φαίνεται κάθε φορά που το φοράει είναι και πιο όμορφη.
Μαλιστα, φαίνεται πως έχει προλάβει να κάνει μπάνια στη θάλασσα, αφού όπως φαίνεται είναι αρκετά μαυρισμένη, αλλά δεν έχει παραμελήσει και το σώμα της, που βρίσκεται σε άψογη φόρμα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr