Βάσω Λασκαράκη: «Μαζεύτηκαν σύννεφα στο γάμο μου με τον Τσιμιτσέλη»

«Δεν τελειώνει η ζωή με ένα χωρισμό. Κάθε τέλος είναι και μια καινούρια αρχή». Η Βάσω Λασκαράκη εξομολογητική συνοδεύει τις δηλώσεις της με μια σέξι φωτογράφηση

basw-laskaraki-mazeutikan-sunnefa-sto-gamo-mou-me-ton-tsimitseli
SHARE THIS
0
SHARES

  Για τα σύννεφα που είχαν μαζευτεί στο γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την απόφαση του χωρισμού της μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου η Βάσω Λασκαράκη συνοδεύοντας τις δηλώσεις της με μια σέξι φωτογράφηση.

 Βάσω Λασκαράκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης υπήρξαν ζευγάρι για 8,5 χρόνια πριν αποφασίσουν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους θέλοντας, όμως, να προστατεύσουν τη σχέση τους και να κρατήσουν το παιδί τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Μαζεύονται πάντα κάποια σύννεφα στις σχέσεις. Είτε έχεις παιδιά, είτε δεν έχεις. Και ιδιαίτερα όταν οι σχέσεις αυτές έχουν διάρκεια κάποιων χρόνων. Κάποιες φορές λοιπόν φυσούν ωραία αεράκια και τα σύννεφα αυτά απομακρύνονται. Αλλά κάποιες φορές τα σύννεφα πυκνώνουν κι αρχίζει να βρέχει. Κάποιες φορές πολύ, κάποιες φορές λιγότερο. Στο δικό μας γάμο λοιπόν ...έβρεξε αρκετά τους τελευταίους δυο μήνες. Από την άλλη, επειδή ακριβώς, όπως ξέρεις, δεν ήμασταν ποτέ ένα ζευγάρι που του άρεσε να προκαλεί και να είναι εκτεθειμένο για τους λάθος λόγους, ίσως να μην υπήρχε ούτε η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, αν δεν ξεκινούσε η σεζόν και κάποιες δουλειές έπρεπε να προβληθούν και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε στις συνεντεύξεις και να υποκρινόμαστε ότι όλα είναι τέλεια», είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη, μιλώντας και για τις δυσκολίες μιας τέτοιας απόφασης.

  «Η δυσκολία έγκειται στο να πρέπει να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα της ζωής σου, αφού εκ των πραγμάτων αλλάζουν κάποια πράγματα γύρω σου. Ναι η ζωή μου έχει αλλάξει και είναι λογικό. Δεν είναι εύκολο αυτό το στάδιο. Καθόλου εύκολο. Αλλά δεν τελειώνει η ζωή με ένα χωρισμό. Κάθε τέλος είναι και μια καινούρια αρχή.»

 

.

Πέρασε δύσκολα το προηγούμενο διάστημα;

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook