Θύμα του ασφαλιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του, στο Μοσχάτο, είχε πέσει και η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ίδια.
Ο 50χρονος, φέρεται να είχε πάρει 65 αυτοκίνητα προκειμένου να τα διαθέσει σε πελάτες του με leasing και στη συνέχεια θα έδινε τα χρήματα σε γνωστή εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, κάτι που όμως δεν πρόλαβε να κάνει. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του και για τον θάνατό του κατηγορείται μία 47χρονη γυναίκα.
Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στον ALPHA, για το πώς ξαφνικά έχασε το αυτοκίνητό της, όταν αστυνομικοί τη σταμάτησαν και της είπαν ότι πρέπει να το παραδώσει.
Η ηθοποιός υποστήριξε ότι "μία πολύ γνωστή εταιρεία έδινε 60 αυτοκίνητα σε μία άλλη εταιρεία με τρεις υπαλλήλους για να μην τα εκμεταλλεύεται. Δεν υπάρχει κάποια λογική σε αυτό. Εγώ όπως και πολύς κόσμος νοικιάζαμε αυτοκίνητα απ’ αυτούς, και πληρώναμε κάθε μήνα κάποιο ποσό, ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο ως εγγύηση και αυτά έχουν χαθεί".
Συνεχίζοντας, η Βίκυ Κάβουρα τόνισε ότι "κάλεσα τον ίδιο τον άνθρωπο για να τον πληρώσω, με τον μήνα. Ήταν σε μία κατάσταση άθλια, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, τρόμαξα, αλλά δεν έδωσα σημασία. Έπειτα από 2-3 μέρες πληροφορήθηκα όλο αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα".