X

Βίκυ Καγιά: Το πρώτο μπάνιο του πέντε μηνών γιου της στη θάλασσα [Εικόνες]

Δροσερές και χαριτωμένες στιγμές στην πρώτη επαφή του μικρού Καρολου Ηλία με τη θάλασσα.

Γράφει: TheToc team

Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο για τη Βίκυ Καγιά τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους. Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, η οποία γέννησε τον γιο της πριν από πέντε μήνες είναι σε άψογη γραμμή.

Η οικογένεια ταξίδεψε για ακόμα φορά στον αγαπημένο προορισμό των celebrities και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην παραλία μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους.

Μάλιστα, είδαμε για πρώτη φορά τον γιο της, Κάρολο Ηλία να κάνει μπάνιο στη θάλασσα στην αγκαλιά της μαμάς του.

Φυσικά, η πάντα fit Βίκυ Καγιά έκανε και τη γυμναστική της στη θάλασσα κάνοντας sup, ενώ είχε μαζί και την τριών ετών κόρη της Μπιάνκα.

Όπως έγινε γνωστο πριν λίγες μέρες η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο τιμόνι του Greece Next Top Model, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε μερικούς μήνες στο Star, με ανανεωμένη κριτική επιτροπή.