Βίκυ Μπάρκουλη: Η άγνωστη κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη μιλά για πρώτη φορά

«Στην αρχή θύμωνα, μετά συνήθισα απλώς να μην έχω πατέρα» λέει η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη, Βίκυ.

biku-mparkouli-i-agnwsti-kori-tou-andrea-mparkouli-mila-gia-prwti-fora
SHARE THIS
0
SHARES

Η Βίκυ Μπάρκουλη είναι ένα από τα τρία παιδιά του Ανδρέα Μπάρκουλη, που έφυγε πριν από λίγες από την ζωή. Πρόκειται για την κόρη που αναγνώρισε με συμβολαιογραφική πράξη το 1996, ενώ ήταν ο καρπός ενός παθιασμένου έρωτα της δεκαετίας του ’60.

Η ίδια μίλησε για τον πατέρα της στο περιοδικό Down Town και τα λόγια της προκαλούν αίσθηση. 

«Από μικρή είχα σχέσεις μαζί του, αλλά δεν ήταν ουσιαστικές. Πολλές φορές δεν ήθελα και εγώ η ίδια να τον δω. Θύμωνα μαζί του, έκανα “τσαλίμια”. Έλεγα: «Γιατί ο πατέρας μου δεν είναι δίπλα μου;». Μετά συνήθισα απλώς να μην έχω πατέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού, όπως έιναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια δεν είχε σχέσεις μαζί του. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, τον επισκέφθηκε. Πριν ανοίξει την πόρτα της εντατικής, όπως γράφτηκε χαρακτηριστικά στην εφημεριδα Freddo συνάντησε την Μαρία Μπάρκουλη, με την οποία δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις και για χάρη του πατέρα της της μίλησε.

Έπειτα η Βίκυ Μπάρκουλη πλησίασε τον πατέρα της και αφού κάθισε δίπλα του, του έπιασε το χέρι ψιθυρίζοντας «μπαμπά». Εκείνος την κατάλαβε. Η κόρη του δεν πίστευε στα μάτια της, καθώς ο πατέρας της κούνησε το κεφάλι του ενώ στη συνέχεια είδε δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια του. Αυτή ήταν η δική τους στιγμή.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook