Βίσση-Βανδή: Χωρίς ρετούς, με το ίδιο μαγιό!

Τελικά, μιμείται η μία την άλλη; Μέχρι να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα για τις Βίσση-Βανδή, ας τις απολαύσουμε με τα λεοπάρ μαγιό τους και χωρίς παρέμβαση.

bissi-bandi-xwris-retous-me-to-idio-magio
|
SHARE THIS
0
SHARES

Αυτή είναι η Άννα Βίσση...

 

Κι αυτή η Δέσποινα Βανδή...

 

Και αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι προϊόντα photoshop, αλλά αναρτημένες στους λογαριασμούς των δυο κυριών στο Instagram από τις ίδιες, χωρίς καμία παρέμβαση.

Οι αιώνιες αντίπαλες -γιατί ναι και στην Ελλάδα πρέπει να έχουμε αντίπαλες στη σόουμπιζ- ανταποκρίθηκαν στην επιθυμία χιλιάδων διαδικτυακών τους φίλων και μοιράστηκαν μαζί τους ένα καθημερινό τους στιγμιότυπο, άκρως καλοκαιρινό και με παντελή απουσία παρέμβασης.

Συμπέρασμα νούμερο ένα: Η Άννα Βίσση στα 56 της χρόνια είναι σε απόλυτη φόρμα και η Δέσποινα Βανδή στα 45 της βρίσκεται στον καλύτερο δρόμο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι «βαδίζει στα χνάρια» της Άννας, αλλά κάτι τέτοιο θα άναβε ξανά τη φλόγα του ανταγωνισμού. 

Συμπέρασμα νούμερο δυο: Ανταγωνίστριες και αντίπαλες, αλλά υπάκουες και οι δυο στις τάσεις της μόδας, που προστάζει λεοπάρ ακόμα και... στους τοίχους!

Λεπτομέρεια: η φωτογραφία της Άννας Βίσση με το λεοπάρ μαγιό προηγήθηκε εκείνης της Δέσποινα Βανδή. Δεν αποκλείεται να ξαναζήσουμε (τις αξέχαστες στιγμές με το κόκκινο φόρεμα του Christian Lacroix, που το αυθεντικό το έβαλε η Βίσση και η Βανδή την απομίμησή του φτιαγμένη από ταλαντούχα χέρια αλλά όχι του σχεδιαστή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook