Βίσση-Ρέμος-Θεοφάνους στη Κύπρο: Η συγκινητική βραδιά για τους πληγέντες
'Εβαλαν τα τραγούδια τους και έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης από την Κύπρο στην Ελλάδα, με χιλιάδες κόσμου μαζί τους. Παγκύπριος έρανος για τους πυρόπληκτους.
Μέσα από την μουσική και τα τραγούδια τους και με το δικό τους μοναδικό τρόπο, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος στήριξαν το Stand By Greece, τον Παγκύπριο Έρανο και Συναυλία για τους πληγέντες από την καταστροφική φωτιά στην ανατολική Αττική.
Οι δύο καλλιτέχνες πήραν μέρος στη συναυλία που διοργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης, με χιλιάδες θεατές στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας και έστειλαν ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης.
Νωρίτερα, οι δύο καλλιτέχνες έγιναν δεκτοί στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Κύπριο πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος τους ευχαρίστησε και εξήρε τη συμβολή τους.
Ανεβαίνοντας στη σκηνή ευχαρίστησαν τον κόσμο για την ανταπόκρισή του, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει να είμαστε όλοι ενωμένοι και πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Εκτός από δικά τους τραγούδια, ερμήνευσαν μαζί το "Χρυσοπράσινο Φύλλο", ενα τραγούδι σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη και στίχους Λεωνίδα Μαλένη, που τραγούδησε πρώτος ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης το 1966 και είναι αφιερωμένο στη Μεγαλόνησο.
Τα έσοδα από το Stand By Greece, που διοργανώθηκε από όλα ΜΜΕ της Κύπρου, τραπεζικούς οργανισμούς, μη κυβερνητικές οργανώσεις, επιχειρήσεις και ιδιώτες, θα διατεθούν για την ανοικοδόμηση υποδομής δημοσίου συμφέροντος για παιδιά στις πυρόπληκτες περιοχές.
Τη συναυλία παρουσίασε ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος συνόδευσε τους δυο τραγουδιστές στο πιάνο και, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «πρέπει να συμπαρασταθούμε με το μυαλό μας, την καρδιά μας, με τον οβολό μας, με το τελευταίο μας ευρώ, κυρίως στα παιδιά. Αυτός είναι και ο στόχος της μεσολάβησης του Hope For Children, το οποίο εκπροσωπώ κι εγώ προσωπικά».
Εκεί βρέθηκε και η Χριστίνα Πολίτη, η οποία ανάρτησε στα social media τα συγκινητικά λόγια της Άννας Βίσση:
Η παρουσιάστρια, με ένα σχόλιο που ξάφνιασε τους συνεργάτες της, αναφέρθηκε στη Δέσποινα Βανδή και στην πολύχρονη σύγκριση με την Άννα Βίσση. Η δήλωση έγινε viral.
"Εύχομαι στον Τουφάν Ερχιουρμάν καλή δύναμη, στο δύσκολο έργο που καλείται να αναλάβει ως ο νέος ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας" τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.
ΣΕ ΤΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
19 Οκτ 2025 | 23:32
Μετά την επίθεση, ο γιος του επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους επιχείρησε να μεταφέρει τον πατέρα του στο νοσοκομείο, όμως προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα - Τι ερευνά η Αστυνομία
"Έπρεπε να τους "ξυπνήσει" η κατεπείγουσα ερώτηση, που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης προς την ύπατη εκπρόσωπο Κάγια Κάλας", λέει το ΠΑΣΟΚ.
Μία ημέρα μετά την συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος Σταύρου Παπασταύρου με τον υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου, Γιώργο Παπαναστασίου
ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
10 Οκτ 2025 | 11:03
Οι διπλωματικές πηγές παρέπεμψαν επίσης και σε δημόσιες τοποθετήσεις του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας με ρητές αναφορές στα σχετικά Ψηφίσματα του ΟΗΕ
ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ
08 Οκτ 2025 | 13:00
Ακριβώς είκοσι χρόνια μετά την πρώτη του προβολή, το "Πάρα Πέντε" επιστρέφει στο Mega, με αφορμή τις δύο δεκαετίες από το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, σε συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη.
ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΞΑΝΑ
07 Νοε 2025 | 06:01
Ο Κούλλης Νικολάου αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκιλφόιλ, λέγοντας πως είναι μία πανέξυπνη και τετραπέρατη γυναίκα
Στην αποκλειστική της συνέντευξη στη Madame Figaro, η καταξιωμένη δημοσιογράφος μιλά με ενθουσιασμό για το νέο της βήμα, το χιούμορ στη ζωή της, αλλά και τις διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα της.
Αυτό λοιπόν είναι ένα από τα πιο απομονωμένα Airbnbs του κόσμου: μια μικρή πράσινη εξαγωνική καλύβα, δεμένη στη στεριά με δύο χοντρά σχοινιά και μια άγκυρα, που επιπλέει σε έναν κόλπο με θέα τη Θάλασσα της Γροιλανδίας
Η πιο "αφράτη" αναβάθμιση του minimal μανικιούρ μόλις έκανε πρεμιέρα στο feed της Ευγενίας Σαμαρά: καθαρή λάμψη, διακριτική πολυτέλεια, zero-effort αισθητική.
Τα διεθνή Μέσα επαινούν τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Γουίλιαμ για το γεγονός ότι φαντάζει εξαιρετικά σύγχρονος, προσιτός και αγαπητός στο κοινό
ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
05 Νοε 2025 | 12:20
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θέλησαν να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες τους που εργάστηκαν ακούραστα για τη μετακόμισή τους στο νέο τους σπίτι, το Forest Lodge
ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
04 Νοε 2025 | 23:16
Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τίμησε εμβληματικούς ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν σε μερικές από τις πιο καθοριστικές στιγμές του ελληνικού σινεμά της δεκαετίας του 1960.
ΣΤΟ EMBASSY THEATER
04 Νοε 2025 | 11:44
Η Αλεξάνδρα Νίκα και η Σήλια Κριθαριώτη διασκέδασαν στην ιδιωτική μουσική εκδήλωση στο Κέντρο Αθηνών, που διοργάνωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τη νέα πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Το Forest Lodge έχει ήδη χαρακτηριστεί ως "παντοτινό τους σπίτι" της οικογένειας- Πλέον o πρίγκιπας Τζωρτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, δε θα μεγαλώνουν μέσα στα τείχη ενός παλατιού