![Blast from the past: Η Καγιά μελαχρινή στη Ν. Υόρκη με εσώρουχο [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x428/crop/both/files/articles/7/article_233010/i-biku-kagia-melaxrini-sti-nea-uorki-me-to-eswrouxo.w_hr.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Μια αρκετά προκλητική φωτογράφηση από τα παλιά ξέθαψε από το αρχείο της η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο που έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις και έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες σε όλο τον κόσμο, ανέβασε στο instagram ένα ποστ κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν.
Με τον τρόπο αυτό θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από την εντυπωσιακή φωτογράφηση που είχε κάνει πριν χρόνια στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό του καλού της φίλου και επιτυχημένου φωτογράφου μόδας, Χρήστου Καραντζόλα, η μελαχρινή τότε Βίκυ Καγιά έχει κάνει μια sexy- girly φωτογράφηση φορώντας μόνο ένα εσώρουχο - μαγιό και ένα πουκάμισο αλλά και μία μπλούζα που διέγραφε το στήθος της.
![Blast from the past: Η Καγιά μελαχρινή στη Ν. Υόρκη με εσώρουχο [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/images/articles/7/article_233010/upl5e1efbd49ff15.jpg)
![Blast from the past: Η Καγιά μελαχρινή στη Ν. Υόρκη με εσώρουχο [εικόνες] - εικόνα 2](https://www.thetoc.gr/images/articles/7/article_233010/upl5e1efbe384456.jpg)
![Blast from the past: Η Καγιά μελαχρινή στη Ν. Υόρκη με εσώρουχο [εικόνες] - εικόνα 3](https://www.thetoc.gr/images/articles/7/article_233010/upl5e1efbf18e38c.jpg)
Φωτο: Vicky Kaya instagram
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr