X

Blast from the past: Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος

Η στρατηγική της Κέιτ Μίντλετον στο πανεπιστήμιο και η ιώβεια υπομονή της μέχρι τον βασιλικό γάμο με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Γράφει: TheToc team

Στο σημείο όπου άρχισαν όλα μεταξύ τους βρέθηκαν στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Σκωτία ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Το ζευγάρι, επισκέφτηκε το St. Andrews, το πανεπιστήμιο όπου οι δυο τους γνωρίστηκαν και ξεκίνησαν τη σχέση τους, η οποία μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα οδήγησε στον βασιλικό γάμο τους, εννέα χρόνια μετά την γνωριμία τους.

Mάλιστα φύτεψαν ένα δέντρο εκεί όπου είχαν φωτογραφηθεί αμέσως μετά την αποφοίτησή τους, στο σημείο όπου "φυτεύθηκε" ο σπόρος του έρωτά τους που διαρκεί 19 χρόνια.

H Kέιτ και ο Γουίλιαμ την ημέρα της αποφοίτησής τους / ΕΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν η... αδίστακτη Κέιτ έβαλε στόχο να κατακτήσει τον Γουίλιαμ

Τον περασμένο μήνα το ζευγάρι, γιόρτασε την επέτειο των 10 χρόνων από τον βασιλικό γάμο τους, βέβαια χρειάστηκαν εννέα για να της κάνει πρόταση γάμου ο Γουίλιαμ, από τότε που άρχισαν να βγαίνουν στο κολέγιο.

Προς τιμήν αυτής της επετείου, το People μίλησε με μια φίλη τους από το κολέγιο, τη Laura Warshauer, η οποία εξήγησε πόσο προφανής ήταν η σχέση και η χημεία ανάμεσά τους:

"Όποτε η Κέιτ βρισκόταν στο δωμάτιο, ο Γουίλ της έδινε προσοχή. Όταν καθόμασταν για μεσημεριανό γεύμα στην τραπεζαρία και οι δυο τους μιλούσαν, όλοι βλέπαμε πόσα είχαν να πουν ο ένας στον άλλο. Κοιτάζοντας πίσω, υπήρχαν όλες αυτές οι μικρές στιγμές - που είχα σκεφτεί: "Ουάου, αυτό θα μπορούσε πραγματικά να είναι κάτι."

Η Κέιτ, παρεμπιπτόντως, άλλαξε κολέγιο για να γίνει συμφοιτήτρια του Γουίλιαμ και να κάνει σχέση μαζί του.

"Η Κέιτ ήταν πολύ στρατηγική", δήλωσε ο ιστορικός της βασιλικής οικογένειας Ρόμπερτ Λάσι στο ELLE.com τον περασμένο Νοέμβριο.

"Εγκατέλειψε τη θέση της σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Βρετανίας, στο Εδιμβούργο, και επέλεξε ένα άλλο [St. Andrews] που πιθανώς δεν είχε το ίδιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Όχι μόνο άλλαξε κολέγιο, αλλά άλλαξε και αντικείμενο σπουδών λόγω του Γουίλιαμ. Ακόμα καθυστέρησε την εκπαίδευσή της κατά ένα χρόνο (αφού είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη από τον Γουίλιαμ) και μάλιστα τότε ρίσκαρε την πιθανότητα να μην μπει στο St. Andrews".

"Η Κέιτ τελικά δέχτηκε την ιδέα ότι θα έπρεπε να κάνει πολλά χρόνια υπομονή", πρόσθεσε. "Ο Γουίλιαμ δεν ήθελε να παντρευτεί μέχρι τα 30 του. Οπότε, η Κέιτ περίμενε εννέα χρόνια, αλλά, τελικά, τον παντρεύτηκε στα 28 του, και αυτό είναι ακόμα ένα στρατηγικό επίτευγμα από την πλευρά της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ