Τα σενάρια μεταγραφής.... εντείνονται καθώς η Κατερίνα Καινούργιου διανύει φέτος μία από τις καλύτερες της χρονιές . Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newspistol, Alpha και Open είναι τα κανάλια που διεκδικούν αυτήν την στιγμή την ξανθιά παρουσιάστρια, αφού το συμβόλαιό της λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Alpha φέρεται να της έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για μια νέα εκπομπή στην μεσημεριανή ζώνη, στο slot που προβλέπεται να μείνει κενό μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.
Η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη δίνει προτεραιότητα στο κανάλι της, αφού εκτιμάει τις ευκαιρίες που της έχουν δοθεί, υπάρχει όμως σημαντική διάσταση όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.
Πάντως αν η παρουσιάστρια συνεχίσει στην πρωινή ζώνη του Open θα δούμε πολλές αλλαγές, τόσο σε πρόσωπα και θεματολογία, ενώ είναι πιθανό να αλλάξει και η ώρα προβολής της εκπομπής.
Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη παραιτήθηκε μετά από 17 χρόνια συνεργασίας
Πρόκειται για τον γνωστό floor manager, Γιώργο Ασημινάκη, που μετά από 17 χρόνια συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη υπέβαλε την παραίτησή του και αποχώρησε από την εκπομπή.
Την είδηση αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" κάνοντας λόγο για διαφωνία, είχε κάποια παράπονα, δεν τα πήγαιναν καλά κάποιες συμπεριφορές της παρουσιάστριας προς το πρόσωπό του δεν της ενέκρινε.
"Δούλευαν μαζί από τον "Πρωινό Καφέ" το 2003. Το τελευταίο διάστημα, δεν τα πήγαιναν καλά. Υπήρχαν κάποια παράπονα. Ο Γιώργος Ασημινάκης περιορίστηκε στο να μου επιβεβαιώσει την πληροφορία. Δεν μου είπε περισσότερα πράγματα, αλλά μίλησα εγώ με ανθρώπους από το επαγγελματικό του περιβάλλον και μου είπαν ότι υπήρχε ένα πρόβλημα. Κάποιες συμπεριφορές της παρουσιάστριας δεν τις ενέκρινε. Συμπεριφορές απέναντι στο πρόσωπό του, όχι γενικότερα. Υπήρχε ένα πρόβλημα στη σχέση τους. Υπήρχαν πολλές διαφωνίες" ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.