Βραδινή έξοδο στο Ηρώδειο πραγματοποίησε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.
Το ερωτευμένο ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση που ξεχώρισε το φετινό καλοκαίρι, τους "Πέρσες", σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, με στην οποία πρωταγωνιστούσαν αξιόλογα ονόματα του ελληνικού θεάτρου.
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν τον έρωτά τους και πραγματοποιούν πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε για αυτή τη θεατρική βραδιά, ένα μάξι αέρινο slip dress σε σμαραγδί χρώμα, το οποίο ταίριαζε απόλυτα με το καλοκαιρινό μαύρισμά της. Το look της ολοκλήρωναν boho κοσμήματα στον λαιμό και σκουλαρίκια, ενώ κρατούσε ένα κρεμαστό μικρό τσαντάκι, σε πράσινη απόχρωση. Η Δέσποινα Βανδή έβαλε φλατ σανδάλια, ενώ τα μαλλιά της ήταν κάτω και το μακιγιάζ της σε μπρονζέ αποχρώσεις.
Μετά το τέλος της παράστασης, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στα παρασκήνια, όπου συνεχάρησαν τους συντελεστές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη:






Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr