Chivas & Bremont: Συνάντηση ακρίβειας & μοναδικότητας

H εορταστική συσκευασία Chivas 12 Made for Gentlemen by Bremont και τα 12 συλλεκτικά «Chivalry» ρολόγια είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας Chivas Regal-Bremont.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Όταν δύο ονόματα όπως το Chivas Regal και η Bremont δίνουν τα χέρια και δημιουργούν από κοινού, τότε το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από επιτυχημένο και προκλητικό για να το αποκτήσεις. Ο συλλεκτικός «καρπός» της συνεργασίας τους, το  Chivas 12 Made for Gentlemen by Bremont, ιδιαίτερο και μοναδικό, το ιδανικό δώρο για όσους αναζητούν να εκφράσουν την εκτίμησή τους, χαρίζοντας το, κρύβει στην καρδιά του δεξιοτεχνία, στυλ και γενναιοδωρία.

Η συσκευασία Chivas 12 Made for Gentlemen by Bremont εντυπωσιάζει με την τόλμη της να παίξει με την κλίμακα και την υφή από εξαρτήματα ρολογιού, συνυφασμένη με τη μοναδικότητα που χαρίζει στις αισθήσεις η παλαίωση για τουλάχιστον 12 χρόνια. Η γνωστή για την κατασκευή χρονογράφων Bremont και το Chivas Regal δεν σταμάτησαν όμως, στη συλλεκτική συσκευασία δώρου Chivas 12 Made for Gentlemen by Bremont, αλλά προχώρησαν και στην κατασκευή 12 συλλεκτικών ρολογιών “Chivarly”, αποδεικνύοντας ότι η τελειότητα και η ακρίβεια στην πολυτέλεια συναντιούνται.

Η ιδιαιτερότητα των Chivarly 
Γυαλισμένο ατσάλι, λουρί από δέρμα αλιγάτορα και ένα κομμάτι από δρύινο βαρέλι (αναπόσπαστο συστατικό της ωρίμανσης του Chivas Regal), απογειώνονται με την υπογραφή των James και John Chivas χαραγμένη στο ρότορά τους και το οικόσημο του Chivas χαραγμένο στο καντράν. Λεπτομέρεια που σφραγίζει τη μοναδικότητα η δερμάτινη θήκη με την χαραγμένη πλάκα χαλκού, που προέρχεται από παλαιό αποστακτήρα σκωτσέζικου whisky. Κάθε ρολόι και θήκη αριθμείται ως αυθεντικό συλλεκτικό προΐόν. Τα ρολόγια Bremont “Chivarly” δε διατίθενται σε λιανική πώληση, αλλά δημοπρατήθηκαν σε όλο το κόσμο για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Who is Who Chivas
Από την ίδρυση του οίκου Chivas το 1801, στο Aberdeen της Σκωτίας, οι αδελφοί John & James Chivas πρόσφεραν στους πελάτες τους τα πιο εκλεκτά προΐόντα. Τελειοποιώντας την τέχνη του blending δημιούργησαν ένα εξαιρετικό ουίσκι, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τα εκλεκτότερα παλαιωμένα ουίσκι από το Speyside της Σκωτίας. Το αποτέλεσμα ήταν ένα απαλό και γενναιόδωρο σε γεύση ουίσκι, μοναδικό σε σχέση με τα αντίστοιχα της εποχής. Από τότε και μέχρι σήμερα, ο Master Blender διασφαλίζει ότι η υψηλή ποιότητα, η γεύση και ο χαρακτήρας του Chivas Regal παραμένουν αναλλοίωτα στην πορεία του χρόνου.

Chivas Regal 12 Ετών 
Με αφετηρία την παράδοση και οδηγό το χαρακτήρα των Chivas blends, η δημιουργία του Chivas Regal 12 Ετών αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή στην τέχνη του blending. Μια τέχνη που περνά από γενεά σε γενεά, με τη δική του ξεχωριστή συνταγή από επιλογές εξαιρετικής ποιόητας ουίσκι.

Με χρώμα φωτεινό, ζεστό κεχριμπαρί και μείγμα αρωμάτων από άγρια βότανα και φρούτα, το Chivas Regal 12 Ετών είναι δημοφιλές για την κρεμώδη γεύση του, πλούσια σε νότες βανίλιας, φουντουκιού, ώριμων μήλων και μελιού. Το απαλό και γενναιόδωρο τελείωμά του, κάνει το Chivas Regal 12 Ετών ιδανικό για να το απολαύσει κανείς οποιαδήποτε στιγμή.

Who is who-Bremont
Η βρετανική Bremont ιδρύθηκε από τα αδέρφια Nick & Giles English το 2002, από την κοινή αγάπη και το πάθος των αδελφών για τη μηχανική και την αεροπορία, καταφέρνοντας μέσα σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα να κατακτήσει τη σημαντική της θέση στη βιομηχανία των ρολογιών, εξασφαλίζοντας τιμητικές διακρίσεις που την αναδεικνύουν ως την καλύτερη βρετανική αναδυόμενη μάρκα πολυτελείας (“Best British Emerging Luxury Brand” από τη Walpole το 2008), την εκλογή της ως μάρκα της χρονιάς στα ρολόγια πολυτελείας («Luxury Watch Brand of Year”) στα βρετανικά βραβεία κοσμημάτων τα τελευταία τρία χρόνια, και την απονομή του βραβείου “Best Breakthrough Brand” στον διαγωνισμό Luxury Briefing Awards 2012.

Η Bremont Watch Company κυκλοφόρησε το 2007 μια συλλογή ιδιαίτερα εξελιγμένων ρολογιών, εμπνευσμένων από την αεροπορία, μετά από 5 χρόνια ανάπτυξης και προσφέρει μια ολοκληρωμένη συλλογή αυτόματων χρονομέτρων με την πιστοποίηση του COSC.

Info: Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Prince’s Trust, με στόχο την ενδυνάμωση των ευάλωτων ομάδων νέων ανθρώπων παρέχοντας τους την πρακτική και οικονομική στήριξη που απαιτείται για να σταθεροποιήσουν τη ζωή τους. Νέοι άνθρωποι αναπτύσσουν σημαντικές ικανότητες και ταυτόχρονα την αυτοεκτίμησή τους και κινητοποιούνται. Μέσω του επιχειρηματικού προγράμματος άνεργοι λαμβάνουν υποστήριξη, καθοδήγηση και τους πόρους για να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook