X

Δανάη Μιχαλάκη - Άγριες Μέλισσες: Ο αγαπημένος της την φωτογραφίζει μέσα στο σπίτι τους [Εικόνα]

"Από ‘μας θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα.Από μας θα εξαρτηθεί ο παράδεισος ή η κόλαση που θα χτίσουμε"

Γράφει: TheToc team

Πιστή στο Μένουμε Σπίτι, παραμένει η Δανάη Μιχαλάκη, η ηθοποιός που ενσαρκώνει τον ρόλο της Δρόσως στη σειρά Άγριες Μέλισσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νεαρή ηθοποιός, η οποία έχει δεσμό με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος μάλιστα την φωτογραφίζει.

Ο αγαπημένος της τηλεοπτικής Δρόσως την τράβηξε μία υπέροχη φωτογραφία σε μια χαλαρή στιγμή της, ενώ εκείνη ρεμβάζει στο μπαλκόνι της.

Έγραψε στη λεζάντα επισημαίνοντας ότι την φωτογραφία τράβηξε ο Γιώργος Παπαγεωργίου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Από ‘μας θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα.Από μας θα εξαρτηθεί ο παράδεισος ή η κόλαση που θα χτίσουμε.Η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας.
・Οδυσσέας Ελύτης #menoume_spiti 📸 @papageorgiou_g81"

Δείτε τη φωτογραφία.

Λίγες μέρες νωρίτερα, στις αρχές της επιβολής περιορισμού στις μετακινήσεις, η Μιχαλάκη είχε ανεβάσει ακόμα μια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της, το οποίο είναι σε ήρεμους και χαλαρούς τόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ