Follow us

Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της - Τέλος το ξανθό

Η ανανεωμένη εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα, η οποία άλλαξε hairlook και ο λόγος που το έκανε.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
δαναη μπαρκα

Με νέο μαλλί και... ανακοινώσεις στα επαγγελματικά της ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή για τη Δανάη Μπάρκα.

Το τελευταίο διάστημα, η παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε υιοθετήσει ένα καστανόξανθο look με πολλές ξανθές ανταύγειες.

Αυτές οι ανταύγειες αποτελούν παρελθόν, αφού σήμερα το πρωί η Μπάρκα εμφανίστηκε με εντελώς διαφορετικό look. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega έβαψε τα μαλλιά της καστανά.

Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της -  Τέλος το ξανθό

Η ίδια δεν εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να σκουρύνει τα μαλλιά της, ωστόσο φάνηκε πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα της αλλαγής της.

δαναη

Ακόμα, μιλώντας για τα επαγγελματικά της, η Μπάρκα ανακοίνωσε την επιστροφή του μονολόγου "Ουρανία" στο "Μικρό Παλλάς".

Προφανώς η αλλαγή στο look της Δανάης Μπάρκα οφείλεται στον ρόλο της Ουρανίας, για τον οποίο είχε μιλήσει στο TheTOC.

Η Ουρανία είναι ένας αμφίθυμος μονόλογος πάνω στο όνειρο και τη ματαίωση του, πάνω στον απόλυτο έρωτα και την ολοκληρωτική μοναξιά. Μα πάνω απ’ όλα είναι η πορεία ενός νέου ανθρώπου σε έναν κόσμο που δεν κατανοεί.

Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της -  Τέλος το ξανθό - εικόνα 3

- Πες μας λίγα λόγια για την Ουρανία. Κατά πόσο η Δανάη ταυτίζεται μαζί της;

Η Ουρανία είναι ένας σύγχρονος άνθρωπος λίγο περισσότερο δεκτικός στη συναισθηματική καταπίεση από άλλους. Συμπεριφορά,αντιλήψεις και συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια στον υπερθετικό βαθμό. Είναι ένα κορίτσι που μας εμπιστεύεται πτυχές του εαυτού της οι οποίες σας εγγυώμαι ότι θα αγγίξουν πολλές κρυμμένες πλευρές όλων μας.

Η Δανάη -όπως και όλοι όσοι θα δουν την παράσταση- ταυτίζεται τρομακτικά με την Ουρανία σε στιγμές. Από γραφής το κείμενο με ένα μαγικό τρόπο αγγίζει ευαίσθητες χορδές κάθε ανθρώπου που μπορεί να έχει καταπιεστεί ακόμα κι απ τον ίδιο του τον εαυτό κατά καιρούς. Η Ουρανία έχει χιούμορ, ζωντάνια και όνειρα - αυτά νομίζω είναι τα πιο έντονα κοινά μας σημεία.

- Πόσο ενεργή είσαι στα social media; Πιστεύεις ότι βοηθούν ή δυσχεραίνουν την πραγματική επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους;

Είμαι αρκετά ενεργή στα σόσιαλ μίντια. Μου αρέσει τρομερά η επικοινωνία με τον κόσμο. Με γοητεύει το ότι μπορεί ένας άνθρωπος στην άλλη άκρη του κόσμου να συγκινηθεί με μια σκέψη που εγώ μπορεί να μοιραστώ-ή και το αντίστροφο. Ο κόσμος του Ίντερνετ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων. Παρόλα αυτά είμαι μεγάλη οπαδός του μέτρου.

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι το άτομο που θα εμφανίσει σύμπτωμα ψυχικής εξάρτησης από το ίνσταγκραμ η το φέισμπουκ - από έναν πλασματικό δηλαδή κόσμο-.Θα ασχοληθώ,θα επικοινωνήσω θα προωθήσω πράγματα θα χαζέψω αλλά μέχρι ένα σημείο. Πιστεύω ότι όπως όλα στη ζωή έχουν τα θετικά και τα αρνητικά-αν ακολουθήσουμε τον κανόνα του "μέτρου"που προείπα πιστεύω μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους σε πολλά επίπεδα.

- Ποιες αναμνήσεις έχεις από την παιδική σου ηλικία;

Έχω πολλές αναμνήσεις. Είναι σπουδαίο να ανήκω στη γενιά που πρόλαβε τα παιχνίδια στις πλατείες και στις αλάνες χωρίς να είναι εξαρτώμενα από μια οθόνη και χωρίς οι γονείς τους να τα αναγκάζουν σχεδόν να μεγαλώνουν με κινητά μπροστά από το πρόσωπο τους 6 και 8 ώρες την ημέρα. Βλέπω τα παιδάκια γύρω μου που έχουν τάμπλετ και τηλεοράσεις όλη μέρα ανοιχτά και τα λυπάμαι.

Σκέφτομαι πόσο απαίδευτα μυαλά μπορεί να καταλήξουν να έχουν. Σκέφτομαι την φαντασία τους που είναι σε χειμερία νάρκη αντί να οργιάζει δημιουργώντας ήρωες και δράκους που σκοτώνουν αιμοβόρα πουλιά και άλλα τέτοια-εμείς τουλάχιστον αυτό κάναμε. Εχω όμορφες αναμνήσεις,ζωντανές και ελεύθερες όχι περιορισμένες σε ένα σαλόνι η σε μια καφετέρια κρατώντας κινητό. Η μαμά μου ακόμα κι αν βαριόμουν με παρακινούσε να διαβάζω παραμύθια,να παίζω στην γειτονιά να γράφω δικές μου ιστορίες και να τις αναπαριστώ-στις διακοπές με τις φίλες μου ετοιμάζαμε παραστάσεις και τις παρουσιάζαμε στους μεγάλους! Αυτή είναι μια από τις ομορφότερες εικόνες που μου έρχονται όταν θυμάμαι τον εαυτό μου παιδί!

- Η Ουρανία εμπιστεύεται δύσκολα τους ανθρώπους. Εσύ;

Η Ουρανια όχι απλά εμπιστεύεται δύσκολα τους ανθρώπους αλλά με μαθηματική ακρίβεια εμπιστεύεται μόνο έναν-είναι μεγάλο μυστικό το ποιος είναι αυτός και δε μπορεί κανένας να το μαντέψει-θα πρέπει να έρθετε να μάθετε από κοντά!

Η Δανάη δεν είναι τόσο υπερβολική, εμπιστεύεται τρεις... Χαχα!

Νομίζω πως είμαι καχύποπτη κι εγώ. Είμαι κρυψίνους-θα πω τα απολύτως απαραίτητα και μόνο συγκεκριμένοι άνθρωποι μπαίνουν στις πολλαπλές και αμέτρητες σκέψεις μου. Ωστόσο δεν είμαι καχύποπτη με την έννοια του πάθους ούτε σε βαθμό που να θεωρείται ελάττωμα ..θα έλεγα πως είμαι απλά λίγο παραπάνω προσεκτική!

Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της -  Τέλος το ξανθό - εικόνα 4

- Έχεις νιώσει ποτέ ότι οι άνθρωποι δεν σε καταλαβαίνουν;

Πολλές φορές. Νομίζω όλοι σε βρασμό ψυχικής ορμής θεωρούμε ότι δεν έχουμε συμμάχους. Το μυστικό είναι να καταλάβουμε εμείς αρχικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Μπορεί να νιώθουμε ότι δεν μας καταλαβαίνουν αλλά στην ουσία αντανακλά η δίκη μας δυσκολία να κατανοήσουμε κάποιο εμπόδιο που έχει προκύψει. Γενικά στα δύσκολα προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη να βλέπω αντικειμενικά ποιο είναι το θέμα που έχει εμφανιστεί και να ερευνώ αν υπάρχει λογική και απλή λύση.

- Σε φοβίζει ο έρωτας;

Καθόλου. Με δυναμώνει. Με κάνει να νιώθω ότι η πραγματικότητα είναι καλύτερη από τα όνειρα. Αυτό που φοβίζει τους περισσότερους νομίζω είναι η αβέβαιη έκβαση του. Ο Μ. Καραγάτσης είχε πει "Ο νόμος της ζωής διδάσκει πως ο έρωτας είναι είτε η ευχή του διαβόλου είτε η κατάρα του Θεού". Είναι ένα συναίσθημα πολύ δυνατό που οδηγεί στο άγνωστο και αυτός ο συνδυασμός του έντονου με το αβέβαιο είναι λίγο τρομακτικός.

- "Είμαι η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, so what" έχεις πει σε συνέντευξή σου. Θεωρείς ότι το γεγονός ότι η μητέρα σου είναι μια διάσημη και πολύ αγαπημένη ηθοποιός σε έχει βοηθήσει στην καριέρα σου ή σου έχει δημιουργήσει περισσότερο βάρος για να αποδείξεις ότι αξίζεις πραγματικά;

Δεν μπορεί να με αγχώσει κάτι περισσότερο από το ότι βγαίνω σε μια σκηνή-εκτίθεμαι-και πρέπει να δώσω ζωή σε έναν χαρακτήρα που υπάρχει στο χαρτί. Αρα δε μου δημιουργεί τίποτα άλλο βάρος εκτός από το επάγγελμα καθεαυτό!

Δεν θεωρώ δίκαιο όταν θέλω να παρουσιάσω στον κόσμο εμένα μέσω της δουλειάς μου να ασχολούνται με το ποια είναι η μαμά μου.

Θεωρώ ότι η τέχνη και τα έργα που ήμουν κομμάτι τους αυτά τα δυο χρόνια που δουλεύω χρήζουν περισσότερης συζήτησης και προσοχής από το ποιος με γέννησε.

Είναι η μαμά μου και είμαι το παιδί της.

Στον επαγγελματικό χώρο είμαστε πια δυο συνάδελφοι... Χαχαχα!

Είμαι περήφανη για τα επιτεύγματα της και μακάρι να έχω κι εγώ μια τέτοια λαμπρή πορεία.

Δεν τίθεται θέμα "απόδειξης" του τι αξίζω. Κάνω αυτό το επάγγελμα γιατί το αγαπώ,γιατί νιώθω ότι η φύση μου με οδηγεί εκεί,και μέσω αυτής της δουλειάς θέλω να υπάρχω!

Η Ουρανία πάντως-που δεν την λες και ψύχραιμη-θα γινόταν έξαλλη αν μάθαινε πως αντί να μιλάω για εκείνη μιλάω για άλλα θέματα. Οπότε ας επιστρέψουμε σε αυτήν...

Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της -  Τέλος το ξανθό - εικόνα 5

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ 04 Οκτ 2022 | 09:28

Πανέμορφη με νέο hairlook η Άντζελα Γκερέκου: Τέλος τα μακριά μαλλιά - Η αλλαγή που έκανε

Η Άντζελα Γκερέκου αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της - Η νέα εμφάνιση και το ξέσπασμα: "Δε θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες".

ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ 02 Οκτ 2022 | 17:24

Η Παναγιώτα Βλαντή έκανε την πιο εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της και της πάει πολύ [εικόνες]

Η Παναγιώτα Βλαντή αποφάσισε να κάνει μια ανανέωση στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα είναι σικ και πανέμορφο.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 02 Οκτ 2022 | 14:41

Ο σκηνοθέτης Κώστας Παπακωστόπουλος στο TheTOC: Ο κορονοϊός άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και επικοινωνούμε

Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης, ιδρυτής και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Θεάτρου της Κολωνίας, Κώστας Παπακωστόπουλος, μιλά στο TheTOC.

ΒΡΑΒΕΙΑ ALL4FUN 30 Σεπ 2022 | 12:21

Θεατρικά βραβεία με παραπληροφόρηση, πισώπλατα μαχαιρώματα και... στη μέση το έργο του Τάσου Ιορδανίδη

Πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Ακροπόλ η απονομή των θεατρικών βραβείων All4Fun. Τι συνέβη με το βραβείο του Τάσου Ιορδανίδη για την παράσταση "Θέλω να σου κρατάω το χέρι".

28 Σεπ 2022 | 15:35

Δανάη Μπάρκα: "Είχα μέσα μου ένταση και έλεγα είναι δυνατόν να έρχεται ένας άνθρωπος και να με ρωτάει κάτι τέτοιο;"

Ένα περιστατικό που της συνέβη με μια δημοσιογράφο μοιράστηκε η Δανάη Μπάρκα

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 28 Σεπ 2022 | 13:47

"Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης", σε σκηνοθεσία του Γεράσιμου Γεννατά

Η παράσταση "Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης" παρουσιάζεται από 13 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 21:00, στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού.

ΑΠΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 28 Σεπ 2022 | 13:43

Η Μάσκα του Ζορό: Μία μοναδική παράσταση για παιδιά στο Θέατρο Ζίνα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο πιο αγαπημένος μασκοφόρος ήρωας Ζορό, έρχεται κοντά σας με μία φανταστική, διαδραστική παιδική παράσταση!

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ 26 Σεπ 2022 | 09:53

Αλλαγή hairlook για τη Χριστίνα Μπόμπα: "Επιτέλους κουρευτήκαμε και σενιαριστήκαμε"

Η Χριστίνα Μπόμπα πήγε στο κομμωτήριο και μας έδειξε το νέο κούρεμά της.

Η ΣΠΑΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 20 Σεπ 2022 | 11:33

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η βραδινή έξοδος με εντυπωσιακή μελαχρινή συνοδό - Το πλεκτό φόρεμα και το τεράστιο σκίσιμο

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Σπύρου Παπαδόπουλου με την εντυπωσιακή μελαχρινή συνοδό του.

ΑΠΟ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 19 Σεπ 2022 | 14:00

Το "Μυθιστόρημα" του Γιώργου Χειμωνά, στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού

Το διήγημα του Γιώργου Χειμωνά, "Μυθιστόρημα", μεταφέρεται στη σκηνή, από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού.

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 80 ΕΤΩΝ 17 Σεπ 2022 | 16:31

Πέθανε ο σπουδαίος θεατρικός συγγραφέας και πεζογράφος Μάριος Ποντίκας

Στα 80 του έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος θεατρικός συγγραφέας και πεζογράφος Μάριος Ποντίκας.

"Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ" 15 Σεπ 2022 | 12:33

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκαλύψεις για όλα όσα έγιναν στην τελευταία της παράσταση- Οταν πλησίαζε το τέλος

Η "Μελωδία της Ευτυχίας" ήταν το τελευταίο έργο στο οποίο έπαιξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, με το οποίο η "Εθνική Σταρ" αποχαιρέτησε το κοινό της.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 14 Σεπ 2022 | 11:43

Ο θρυλικός Ζορμπάς ζωντανεύει στη σκηνή: Στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"

Μία θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου.