Δείτε τη Μαρία Αλιφέρη στα 65,χωρίς μακιγιάζ και ρετούς

Η περίτρανη απόδειξη για την καλή της σχέση με τον χρόνο και τον εαυτό της δόθηκε από τη Μαρία Αλιφέρη, αφού πόζαρε αμακιγιάριστη και χωρίς επεξεργασία.

deite-ti-maria-aliferi-sta-65xwris-makigiaz-kai-retous
SHARE THIS
0
SHARES

Η Μαρία Αλιφέρη γεννήθηκε στις 8 Μαίου του 1950 στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης.Το πραγματικό της όνομα είναι Μαρία Αλιφεροπούλου.

Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση το 1972 και στο θέατρο το 1973. Έπαιξε σε πολλές επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης ενώ παρουσίασε και τηλεπαιχνίδια («Τα τετράγωνα των αστέρων», «Κάνε ότι κάνω») με τεράστια επιτυχία. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές του 1980 ήταν μια από τις μεγαλύτερες star της ελληνικής τηλεόρασης. Αξέχαστη ατάκα της ήταν το περίφημο «Σας αγαπώ», που έλεγε με το κλείσιμο της εκπομπής της «Τα τεράγωνα των αστέρων» που είχε γίνει σλόγκαν εκείνη την εποχή. 

Αν και κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στη ζωή της και αποφεύγει τη δημοσιότητα, μίλησε στο People και πόζαρε χωρίς ρετούς και χωρίς μακιγιάζ, αποδεικνύοντας την εξαιρετική σχέση της με τον χρόνο και τον εαυτό της. 

 

Μιλώντας για τη σχέση της με το μακιγιάζ είπε: «Είμαι μονίμως χωρίς μακιγιάζ, και δεν το κάνω για να προστατέψω την επιδερμίδα μου, αλλά μετά από τόσα χρόνια που βαφόμουν για το θέατρο την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, έχω κουραστεί. Το λάθος που έκανα παλαιότερα ήταν να τονίζω πολύ έντονα τα μάτια μου, τα οποία, είχα παιδέψει πολύ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook