Στις πρόβες των Γ.Νταλάρα, Ε.Βιτάλη,Γλυκερία [βίντεο]

Μία υπέροχη πρώτη γεύση από τη συνεργασία που θα αγαπηθεί αυτό τον χειμώνα. Γιώργος Νταλάρας,Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία στα τραγούδια που αγαπούν όλοι οι Έλληνες.

deite-tis-probes-twn-gntalara-ebitaliglukeria
|
SHARE THIS
0
SHARES

Πέρασαν 36 ολόκληρα χρόνια για να ξανασυναντηθούν στην ίδια σκηνή. ​
Ήταν το 1978 όταν η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Γιώργου Νταλάρα με τον Γιάννη Μαρκόπουλο στην ιστορική "Διαγώνιο" στην Πλάκα.

Τώρα ανταμώνουν ξανά, μουσικά, για να ταξιδέψουν στον χρόνο.  Μαζί με σπουδαίους μουσικούς συνατιούνται σχεδόν καθημερινά και ως φίλοι από τα παλιά αρχίζουν τις πρόβες στην Ιερά Οδό. Συναισθήματα και εμπειρίες μπλέκονται με τη μουσική και το νυχτερικό κέντρο γεμίζει συγκίνηση.

Οι φωνές του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας ενώνονται για να φέρουν κοντά σε όλους τα τραγούδια που στιγμάτισαν με τις φωνές τους και μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. 

Σ’ αυτή τη σπουδαία συνύπαρξη, όμως, μας θυμίζουν τα τραγούδια της ιστορίας της ελληνικής μουσικής, αλλά και τραγούδια σύγχρονων συνθετών και τραγουδοποιών που αγαπούν και προτείνουν.

Οι εμφανίσεις τους ξεκινούν στην Ιερά οδό την Παρασκευή στις 12 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μέχρι τότε πάρτε μία υπέροχη πρώτη γεύση από τις πρόβες τους στα βίντεο που φιλοξενεί το theTOC.gr.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook