Δείτε το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε η Οικονομάκου με τον αγαπημένο της

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος επέλεξαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

deite-to-sumfwno-sumbiwsis-pou-upegrapse-i-oikonomakou-me-ton-agapimeno-tis
SHARE THIS
0
SHARES

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος επέλεξαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. 

Το σχετικό έγγραφο δημοσιεύει το Ciao.

 

Το σύμφωνο συμβίωσης παρέχει στα δύο «συμβαλλόμενα» μέλη δικαιώματα παρόμοια με εκείνα του γάμου, τα οποία αφορούν κυρίως στα περιουσιακά θέματα, αλλά και στο τι θα γίνει σε περίπτωση που έλθει στον κόσμο ένα παιδί.

 

Ωστόσο, η Αθηνά και ο Φίλιππος έχουν δηλώσει ότι θέλουν παραδοσιακό γάμο και σύμφωνα με το δημοσίευμα οροχώρησαν στο σύμφωνο συμβίωσης γιατί ένιωσαν έτοιμοι να το κάνουν, και ήθελαν να δώσουν μια πιο επίσημη χροιά στη σχέση τους πριν αποφασίσουν να παντρευτούν.

 

Το συγκεκριμένο σύμφωνο και με βάση το νέο νόμο που ψηφίστηκε πριν από λίγο δίνει ίσα κληρονομικά και φορολογικά δικαιώματα στο ζευγάρι, ενώ έχει τρίμηνο περιθώριο λήξης του, από τη στιγμή που ένα από τα δύο μέρη αποφασίσει να στείλει σχετικό εξώδικο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα ζευγάρι να βρουν μια λύση πριν πάρουν τις αποφάσεις τους.

 

 

Πηγή: Ciao

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook