Δεν ακυρώνεται το Ζητείται ψεύτης: Bρέθηκε ο αντικαταστάτης του Σεφερλή

Τελευταία εξέλιξη: Ηθοποιός της παράστασης αποκαλύπτει ότι βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή στην παράσταση Ζητείται Ψεύτης.

den-akurwnetai-to-ziteitai-pseutis-brethike-o-antikatastatis-tou-seferli
SHARE THIS
0
SHARES

Η Αποστολία Ζώη βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και αποκάλυψε ποιο είναι το μέλλον της παράστασης Ζητείται Ψεύτης. 

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει τον ρόλο της καυτής Μάρθας Καραγιάννη στο έργο, ρωτήθηκε για την ακύρωση της παράστασης και είπε χαρακτηριστικά: «Μην είστε σίγουροι ότι δεν θα γίνει η παράσταση».

Και τότε έκανε και την αποκάλυψη: «Το τελευταίο νέο που με πήραν τηλέφωνο χθες από την παραγωγή σε λίγες μέρες θα ξέρουν να μας πουν αν θα γίνει η παράσταση. Κατά 85% θα υπάρξει νέος αντικαταστάτης και είναι κοντά στις υπογραφές. Θα γίνει, το πιθανότερο η παράσταση».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια της συζήτησης, αν και ήταν δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάτης, τελικά οι συντελεστές βρίσκονται πολύ κοντά στο να πέσουν οι υπογραφές με τον ηθοποιό που επιλέχθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Βέβαια δεν αποκάλυψε το όνομά του παρ' όλο που την πίεσαν στην εκπομπή να το πει. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook