
Αυτό το αγόρι δεν μπορεί να μείνει ήρεμο. Ο Pastry chef Διονύσης Αλέρτας, που γνώρισαν ακόμα κι εκείνοι που δεν ήξεραν μετά από ένα επιθετικό σχόλιο για τον Άκη Πετρετζίκη, δεν κάθεται για πολύ ήσυχος.
Ταλαντούχος, με φαρμακερή ατάκα και χωρίς να μασάει τα λόγια του μίλησε το ΟΚ!, σχολιάζοντας και τη σεξουαλικότητά του:«Χωρίς σχέση έχω υπάρξει για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Χωρίς σεξ δεν αντέχω ούτε μία εβδομάδα! Το μεγαλύτερο διάστημα που δεν έχω κάνει σεξ ήταν τους έξι μήνες που έμεινα στο νοσοκομείο. Αλλά, στην κατάσταση που ήμουν, και να ήθελα, δεν θα μπορούσα. Αν εξαιρέσεις εκείνη την περίοδο, το μεγαλύτερο διάστημα που δεν είχα ερωτική επαφή ήταν όταν με τρεις φίλους μου αποφασίσαμε να πάμε για μία εβδομάδα ένα ταξίδι στη Γαλλία».
Όσο για τα τατουάζ του και το.. επίμαχο σημείο, που εκεί δεν έχει περάσει μελάνι; Η εξήγηση του γιατί δεν έχει τατουάζ στο μόριό του είναι μία: «Βάζεις στη Ferrari αυτοκόλλητο;».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr