Δέσποινα Βανδή- Η εξομολόγηση:«Γυναίκα ένιωσα με τον Ντέμη, στα 29 μου»

Επικά λόγια μίας γυναίκας που θαυμάζει απεριόριστα τον σύντροφό της. Η Δέσποινα Βανδή μιλάει για τον Ντέμη Νικολαίδη και φτάνει σε πικάντικες, προσωπικές αποκαλύψεις

SHARE THIS
0
SHARES

Η Δέσποινα Βανδή έχει βρει τον άντρα της ζωής της, το άλλο της μισό, στο πρόσωπο του Ντέμη Νικολαίδη και κάθε φορά που μπορεί το φωνάζει. Ο έρωτάς της για εκείνον είναι άσβηστος και πάνω από όλα η τραγουδίστρια ομολογεί ότι τον θαυμάζει.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» στο ΡΙΚ1, η οποία θα προβληθεί αύριο, Πέμπτη, 4 Ιουνίου, μίλησε για τη ζωή της, τον χαρακτήρα της, αλλά και για τον άνθρωπο που έχει πάνω από όλα: τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαίδη.


Η τραγουδίστρια και coach του «Voice 2», προχώρησε και σε προσωπικές αποκαλύψεις, λέγοντας: «Αισθάνθηκα γυναίκα 29 χρόνων, όταν γνώρισα τον Ντέμη» .

Τα σχεδόν επικά λόγια της συνέχειας δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης σχετικά με το πόσο πολύ θαυμάζει τον σύζυγό της:  «Εγώ σαν τον Ντέμη άνθρωπο δεν έχω ξαναγνωρίσει στην ζωή μου! Έχει ένα μυαλό το οποίο είναι σπάνιο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδεώδη και οράματα. Αν είχαμε δέκα Ντέμηδες στην Ελλάδα, η χώρα θα ήταν πολύ καλύτερη».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook