Δέσποινα Βανδή: Ενοχλήθηκα πολύ γιατί δεν ήθελα τα παιδιά μου να δουν...

Ολα όσα είπε η Δέσποινα Βανδή για την αντίδρασή της στο ψευδές δημοσίευμα σχετικά με τη ληστεία στο σπίτι της.

despoina-bandi-enoxlithika-polu-giati-den-ithela-ta-paidia-mou-na-doun
SHARE THIS
0
SHARES

Λίγες μέρες μετά τη ληστεία στο σπίτι της οικογένειας Νικολαίδη στη Βούλα, η Δέσποινα Βανδή ξεκαθαρίζει, στο People, ότι ουδέποτε έκανε δηλώσεις σε εβδομαδιαίο περιοδικό που κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο και «αποκλειστικές» δηλώσεις της ερμηνεύτριας σχετικά με την κλοπή. 

Λόγω της αναγνωρισιμότητας του Ντέμη και της δικής σου, το γεγονός ανακυκλώθηκε πολύ. Δημοσιεύτηκαν, μάλιστα, και κάποιες δηλώσεις σου, τις οποίες εκ των υστέρων ξεκαθάρισες πως δεν έκανες ποτέ.

Δεν υπήρξε ποτέ καμία δήλωση, ούτε καν στη μορφή τηλεφωνήματος. Η αλήθεια είναι πως το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπάει. Έχουμε ανθρώπους που μας αγαπούν και τους αγαπάμε και ήταν λογικό να θέλουν να μάθουν. Αλλά εγώ την επόμενη ημέρα είχα να αντιμετωπίσω όλον αυτό το χαμό. Ήθελα να το παρουσιάσω όσο γίνεται λιγότερο οδυνηρό στα παιδιά των παιδιών μου. Δεν είχα την ψυχική δύναμη να ανταποκριθώ σε όλα τα τηλέφωνα, ακόμα και σε ανθρώπους που αγαπάω.

Έλεγα διαρκώς την ίδια ιστορία κι αυτό με κούραζε αφάνταστα, γιατί από την επόμενη ημέρα συνέχισα να ζω τη ζωή μου. Δεν ήθελα να μιλώ για αυτό, πόσο μάλλον να συνομιλήσω και να κάνω δηλώσεις στο Χ δημοσιογράφο. Καταλαβαίνεις ότι εκνευρίστηκα πάρα πολύ με αυτό που συνέβη, γι’ αυτό και το έγραψα. Δεν σήκωνα το τηλέφωνο σε φίλους μου. Δεν θα μπορούσα να μιλήσω με έναν άνθρωπο που έχει την ιδιότητα του δημοσιογράφου, που, από ό,τι άκουσα, αναφέρθηκε ως κολλητός μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με δημοσιογράφους τόσα χρόνια, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι γίνονται κολλητοί μου. Κολλητοί μου είναι οι άνθρωποι που έρχονται σπίτι μου, πίνουμε καφέ, λέμε τα νέα μας, μοιραζόμαστε τη ζωή μας.

 

Σου έχει ξανασυμβεί να βλέπεις ως λεγόμενά σου πράγματα που δεν έχεις ποτέ πει;

Έχω διαβάσει κατά καιρούς αυτό που χρησιμοποιείται στο χώρο σας «από πηγές» ή «από το στενό της περιβάλλον». Και πραγματικά αν είχε γραφτεί κάτι μέσα σε αυτά τα πλαίσια, δεν θα μπορούσα να απαντήσω κιόλας, γιατί κάποιος θα μπορούσε να πει ότι «μου το είπε ένας δικός σου άνθρωπος». Με ενόχλησε το να δουν τα παιδιά μου σε ένα περιοδικό να χρησιμοποιεί η μητέρα τους εκφράσεις που δεν είπα και ποτέ.

 

Στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη ληστεία σε θεατρική παράσταση, η Βανδή είπε μιλώντας στις κάμερες: 

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα είναι δύσκολα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα. Το πιο σοβαρό για μένα, είναι ότι είναι καλά ο άντρας μου και τα παιδιά μου. Η εικόνα ήταν αγριευτική. Το ξεπεράσαμε γρήγορα. Ήταν δύσκολο, αλλά ας μη το δραματοποιήσουμε. Θεωρώ πολύ πιο δύσκολο αυτό που είχε αντιμετωπίσει η οικογένεια που το παιδί της δολοφονήθηκε για 20 ευρώ, αυτές είναι δύσκολες καταστάσεις… Ήταν μία δύσκολη κατάσταση και δεν το εύχομαι σε κανέναν να του συμβεί. Δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό το πράγμα… Θεωρώ πως όταν κάνεις κακό πάντα επιστρέφει, όπως και το αντίθετο».

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook