Οι τελευταίες ημέρες μετά τις ζημιές που προκάλεσε ο Βασίλης Μπισμπίκης με το αυτοκίνητό του, στη γειτονιά τους, στη Φιλοθέη, ήταν δύσκολες για τη Δέσποινα Βανδή. Ωστόσο, σε ένα διάλειμμα των εμφανίσεων της στη συμπρωτεύουσα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια, επισκέφτηκε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, που από τα τέλη της δεκαετίας του 70' σερβίρει ελληνικά πιάτα με γαλλικές επιρροές.
Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε μία φωτογραφία από την εξόρμησή της και πόζαρε χαμογελαστή φορώντας ένα τζιν παντελόνι με ένα αμάνικο λευκό τοπ και από μέσα ένα lingerie μαύρο κομμάτι με δαντελένιες λεπτομέρειες. "Εννοείται πάντα εδώ στη Θεσσαλονίκη Αλέξη", έγραψε στην ανάρτησή της.
Το γεγονός ότι ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εκείνη, παραδέχτηκε η ίδια, την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια του live της στο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, η δημοφιλής ερμηνεύτρια ζήτησε από τους θεατές να την εμψυχώσουν μετά από τις δύσκολες ημέρες που μεσολάβησαν. "Έχω ανάγκη την καλή σας ενέργεια γιατί έχω περάσει δύσκολη εβδομάδα", φέρεται να είπε η Δέσποινα Βανδή ενώ πριν ερμηνεύσει το τραγούδι της "Πανσέληνο" είπε: "Δεν είναι πολύ καλή η Πανσέληνος μου αυτή την περίοδο".
Για την ψυχολογική κατάσταση της Δέσποινας Βανδή είχε μιλήσει ο Αντώνης Ρέμος λίγα 24ωρα μετά το τροχαίο που προκάλεσε ο ηθοποιός. "Αυτό ήταν ένα ατυχές γεγονός. Ο Βασίλης είναι παλικάρι και αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Δεν κρύφτηκε. Ήταν μια κακή στιγμή και ας μείνει μια κακή στιγμή. Ευτυχώς που είναι μόνο υλικές οι ζημιές. Ας είναι ένα μικρό καμπανάκι και γι’ αυτόν για να είναι λίγο πιο προσεκτικός. Μίλησα με το οικογενειακό περιβάλλον της Δέσποινας Βανδή, είναι στεναχωρημένη αλλά είναι εκεί και τον στηρίζει", είπε ο τραγουδιστής.