Την πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή για τη μεταφορά της με περιπολικό κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες.
Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, η τραγουδίστρια βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ταξιδεύοντας στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιεί εμφανίσεις. Εκεί τη συνάντησαν δημοσιογράφοι, οι οποίοι τη ρώτησαν για το περιστατικό με το περιπολικό.
Η Δέσποινα απέφυγε να σχολιάσει το ζήτημα, λέγοντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σαββατοκύριακο:
"Παιδιά, δεν έχω κάτι να σας πω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ", δήλωσε, αποφεύγοντας να σχολιάσει το ζήτημα.

Πριν από λίγες ημέρες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο, στο οποίο η τραγουδίστρια εμφανίζεται να μπαίνει σε περιπολικό, καθώς τον Αύγουστο κι ενώ ταξίδευε στη Χαλκιδική για συναυλία, έσκασε το λάστιχο του ΙΧ που θα τη μετέφερε σε ξενοδοχείο.
Μετά το σάλο που προκλήθηκε πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν πως οι αστυνομικοί που μετέφεραν την τραγουδίστρια έπραξαν ως όφειλαν τόσο για την προστασία των επιβαινόντων στο όχημα που παρουσίασε βλάβη όσο και για την αποφυγή τροχαίου ατυχήματος στο σημείο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

