Δέσποινα Βανδή: Κορμί «κομμάτια» με απίστευτους κοιλιακούς!Vid

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε ακόμη μια γεύση από την προπόνησή της, δείχνοντας μας μια άσκηση στις pilates που λέγεται arabesque

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Μπορεί αρκετές γυναίκες να το... σκέφτονται να επισκεφτούν το γυμναστήριο και να κάνουμε τις προπονήσεις μας, ωστόσο η Δέσποινα Βανδή ξεφεύγει μέσα απ’ αυτό. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Acro μαζί με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, είναι λάτρης της γυμναστικής και ιδιαίτερα των pilates και μέσα από τις προπονήσεις της νιώθει υγεία και ευεξία. Η Δέσποινα, παρά το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα, προσπαθεί τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα να κάνει τις pilates της και χωρίς τύψεις να απολαμβάνει λιχουδιές.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η δημοφιλής τραγουδίστριαέδωσε ακόμη μια γεύση από την προπόνησή της, δείχνοντας μας μια άσκηση στις pilates που λέγεται arabesque. Βέβαια, το συγκεκριμένο όνομα της θύμισε… μακαρόνια με σάλτσα!

«Τώρα γιατί αυτή η άσκηση λέγεται arabesque δε θα το μάθουμε ποτέ! Εγώ κάτι μακαρόνια ήξερα με σάλτσα arabesque!!! Αυτή η arabesque φέρνει καλύτερα αποτελέσματα!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

Πηγή: tlife.gr