X

Δέσποινα Βανδή: Με αστραφτερές μπότες - κολάν με παγιέτες στο Περιστέρι - To glam look της σε εορταστικό event

Η Βανδή φόρεσε ένα σακάκι με λεπτομέρειες από κρύσταλλα στο χρώμα του πάγου, ενώ οι πολύ ιδιαίτερες ήταν οι μπότες - κολάν που ολοκλήρωσαν το glam look της.

Γράφει: TheToc team

Στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Περιστέρι συμμετείχε το βράδυ της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου η Δέσποινα Βανδή. Η ίδια τραγούδησε και ξεσήκωσε τον κόσμο με το επίκαιρο και αγαπημένο κομμάτι της δισκογραφίας της, τα "Χριστούγεννα".

Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε για την περίσταση μια λαμπερή δημιουργία με λεπτομέρειες από κρύσταλλα στο χρώμα του πάγου, ενώ πολύ ιδιαίτερες ήταν οι μπότες της.

Οι μπότες - κολάν της Βανδή ήταν κεντημένες με παγιέτες και ήταν ταυτόχρονα και παπούτσια και κολάν, δημιουργώντας μια πολύ ιδιαίτερη σιλουέτα.

Η ίδια επέλεξε το λαμπερό αυτό look για τη συγκεκριμένη εορταστική και λαμπερή βραδιά.

Διαβάστε Επίσης