X

Διαψεύδει το Πρωινό ο Πούμπουρας: Μην παραπλανείτε τον κόσμο, δεν είχα κανένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή

Η δημοσιογράφος της εκπομπής ισχυρίστηκε ότι μίλησε μαζί του, ωστόσο εκείνος την διέψευσε.

Γράφει: TheToc team

Mια αποκλειστική είδηση για σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή που είχε ο Σάββας Πούμπουρας μετέδωσε το Πρωινό. Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Παραδεισανού είπε ότι ο παρουσιαστής είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα μετά από βλάβη που έπαθε η μηχανή του ενώ τόνισε ότι ο παρουσιαστής είναι καλά στην υγεία του.

Αφορμή στάθηκε μία ανάρτηση του παρουσιαστή την οποία κατέβασε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Σε αυτή την ανάρτηση έγραφε:

"Σήμερα ήταν η μέρα που θα αποδημούσα εις Κύριον. Δεν ξέρω τι χέρι με έσωσε, δεν ξέρω αν αποφασίστηκε ότι δεν ήταν ακόμα η ώρα μου, ίσως δεν έχει και σημασία…. Γύρισα σπίτι αγκάλιασα τα κορίτσια μου και είπα ευχαριστώ που είμαι ακόμα εδώ και έχω τα πάντα"!

Μάλιστα, η δημοσιογράφος του Πρωινού είπε ότι μίλησε μαζί του και της είπε τι είχει συμβεί:

"Μίλησα με τον Σάββα και μου είπε τι ακριβώς συνέβη. Ο Σάββας οδηγεί μηχανή και φορά πάντα κράνος. Προσέχει πάρα πολύ. Η μηχανή του κάτι έπαθε και τον έβγαλε εκτός δρόμου. Και μάλιστα μου είπε ότι πήρε ο μηχανικός και είπε "το παιδί είναι καλά; Έζησε; Ήταν πάρα πολύ σοβαρο. Αλλά τώρα είναι πολύ καλά στο σπίτι με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

Ωστόσο, πριν από λίγα λεπτά, ο Πούμπουρας ανέβασε ένα στόρι στο instagram όπου λέει:

"Μην παραπλανείτε τον κόσμο. Δεν είχα κανένα τροχαίο εχθές. Άλλο συνέβη..."