Διαψεύδουν τον Alpha: Από πότε ήξερε ότι η Μενεγάκη αποχωρεί

Η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη που διαψεύδει τις πληροφορίες που διαρρέει το κανάλι.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να αποχωρεί όχι μόνο από τον Alpha, αλλά και από την ελληνική τηλεόραση, μετά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Και μπορεί η παρουσιάστρια να μην έχει πάρει ακόμη επίσημα θέση, ωστόσο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ανέφερε σε ρεπορτάζ του, πως η Ελένη Μενεγάκη έχει πάρει την απόφασή της να αποχωρήσει από το κανάλι όταν λήξει το συμβόλαιό της, και από την τηλεόραση γενικότερα.

To ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μενεγάκη σκοπεύει να πραγματοποιήσει τον Οκτώβριο ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο. 

Οι πρώτες πληροφορίες από πηγές του καναλιού που είδαν το φως της δημοσιότητας, ανέφεραν ότι ο Alpha δεν γνώριζε οριστικά την πρόθεση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει και ότι πρόκειται να συζητήσουν τους επόμενους μήνες τους όρους της συνεργασίας τους. 

Ωστόσο, σχολιάζοντας τις παραπάνω πληροφορίες τη Δευτέρα στο Πρωινό, η Αφροδίτη  Γραμμέλη  αποκάλυψε  πως ο Alpha γνωρίζει εδώ και καιρό για την απόφαση της Μενεγάκη και μάλιστα μέσω επίσημης επιστολής από την ίδια την παρουσιάστρια. 

«Θέλω να πω το εξής. Εγώ γνωρίζω, από δικό μου ρεπορτάζ, ότι η ενημέρωση του καναλιού από την Ελένη Μενεγάκη έχει γίνει με επιστολή. Δεν έχει γίνει προφορικά. Υπάρχει μία επιστολή της Ελένης Μενεγάκη προς τη διοίκηση του καναλιού, που ενημερώνει πως με τη λήξη του συμβολαίου δε θα επιθυμούσε να συνεχιστεί η συνεργασία. Δε ξέρω πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι της και τι σκοπεύει να κάνει. Ξέρω πως ο Alpha γνωρίζει πολύ καλά τις προθέσεις της και ότι μεταξύ κυρίων υπάρχει μια συμφωνία» ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.