Διαζύγιο Mr Survivor: Η ιλιγγιώδης διατροφή και η «τιμωρία» στην πρώην του

Τι ποσό θα δίνει κάθε μήνα ο Ατζούν στην Σουμπασί και ποια θα είναι η «τιμωρία» της σε περίπτωση που θελήσει να ξαναπαντρευτεί.

diazugio-mr-survivor-i-iliggiwdis-diatrofi-kai-i-timwria-stin-prwin-tou
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η Σεϊμά Σουμπασί, αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους ένα χρόνο μετά τον παραμυθένιο γάμο τους. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, το διαζύγιο αναμένεται να είναι συναινετικό, καθώς οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο δικαστήριο και έκαναν δηλώσεις, διαψεύδοντας πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση της.

Μάλιστα σύμφωνα με τον τούρκικο Τύπο, το ζευγάρι προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία, η οποία αναφέρει τα παρακάτω: 

Ο Ατζούν θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τούρκικων λιρών στη Σεϊμά, δηλαδή 21.000 ευρώ, η οποία θα μετακομίσει με την κόρη τους στο νέο τους σπίτι.

Ο τούρκος καναλάρχης θα αναλάβει όλα τα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση της κόρης τους, ενώ σε περίπτωση που η 29χρονη παντρευτεί ξανά, δεν θα της καταβάλλει κανένα μηνιαίο ποσό.

Επίσης εκτός από ιδιωτικό συμφωνητικό, δεν θα αποκτήσει κανείς τους άλλη υλική ή ηθική αποζημίωση. Τέλος θα συνεχίσουν να είναι συνέταιροι, αφού ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε ανοίξει ένα καφέ, που ανήκει στην πρώην σύζυγό του.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook