Τις χυδαίες ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου σχολίασε και η αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, μετά το ξέσπασμα και της Φαίης Σκορδά.
Η Καίτη Γαρμπή η οποία συχνά σχολιάζει τα θέματα της επικαιρότητας μέσω των social media, στην προσπάθειά της να γράψει για τα παραληρήματα του κ. Μπέου, αποφάσισε τελικά πως "η κοινωνία δεν χρειάζεται τη δική μου τοποθέτηση αλλά του εισαγγελέα".
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγραψε: "Σβήνω, γράφω 2 μέρες μετά τα ομοφοβικά που ακούστηκαν και καταλήγω πως η κοινωνία δεν χρειάζεται τη δική μου τοποθέτηση, αλλά του εισαγγελέα".
Σβήνω, γράφω 2 μέρες μετά τα ομοφοβικά που ακούστηκαν και καταλήγω πως η κοινωνία δεν χρειάζεται τη δική μου τοποθέτηση αλλά του εισαγγελέα.
— Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) October 10, 2023
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr