
Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου. Η γνωστή ηθοποιός που σε λίγες μέρες θα παντρευτεί τον ευρωβουλευτή και επιχειρηματία Πέτρο Κόκκαλη μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα απαντώντας αρχικά στην ερώτηση "Γιατί παντρεύεστε;"

Η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε τονίζοντας ότι εδώ και χρόνια είχαν συμφωνήσει με τον Πέτρο Κόκκαλη να παντρευτούν αν η σχέση τους φτάσει τα 7 χρόνια:
"Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το "7” είναι ένα υπέροχο νούμερο που εμένα γενικά μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με τον αριθμό 7. Λένε και το έχω δει κι εγώ στον μικρόκοσμό μου ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια οι σχέσεις περνούν κρίση.
Εδώ και καιρό είχαμε πει ότι αν φτάσουμε στα επτά χρόνια σχέσης και είμαστε καλά, θα γίνει ο γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μία κοινή απόφαση που υλοποιείται".
Η Δήμητρα Ματσούκα αρνήθηκε να απαντήσει αν όντως παντρεύονται στις 7 Δεκεμβρίου -όπως έχει γίνει γνωστό- κι αν ο γάμος θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός.
"Δεν θα έχουμε πολλούς καλεσμένους στον γάμο, αυτό μπορώ να στο πω" απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα.

Ακόμα, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε για τον Πέτρο Κόκκαλη:
"Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα που μιλάμε εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητεύει σταθερά. Κι αυτό είναι σημαντικό σε μία σχέση. Τον αγαπάω όπως νομίζω δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον".
"Δεν μου είχε ξαναγεννηθεί το συναίσθημα να παντρευτώ. Αυτό μου το έβγαλε ο Πέτρος και γι’ αυτό είμαστε εδώ σε αυτό το σημείο που είμαστε" κατέληξε η Δήμητρα Ματσούκα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr