X

Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα: Η διαφορετική και πολύ σικάτη εμφάνιση στα μπουζούκια μαζί με τον Ηλία Ψινάκη

Η διαφορετική εμφάνιση της 31χρονης συζύγου του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα - Αν και συνήθως επιλέγει σούπερ μίνι αποκαλυπτικά φορέματα αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά.

Γράφει: TheToc team

Η Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα είναι καλή φίλη με τον Ηλία Ψινάκη και τους έχουμε δει πολλές φορές να διασκεδάζουν μαζί.

Η σύζυγος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο NOX όπου απόλαυσαν την Μαρινέλλα επί σκηνής. Ο Ηλίας Ψινάκης δημοσίευσε φωτογραφίες από την ξεχωριστή βραδιά.

Για την έξοδό της, η Δήμητρα Κούστα πραγματοποίησε μία chic εμφάνιση. Η ίδια συνήθως προτιμά μίνι αποκαλυπτικά φορέματα στις βραδινές εξόδους της.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ντύθηκε πιο απλά, δεδομένου ότι το ύφος του μαγαζιού όπου διασκέδασε είναι διαφορετικό. 'Ετσι, η 31χρονη σύζυγος του εφοπλιστή, επέλεξε να φορέσει ένα άνετο γκρι παντελόνι το οποίο συνδύασε με σιθρού λεοπάρ τοπ με ντραπέ σχέδιο στον λαιμό και ένα ζευγάρι υπέροχες καφέ slingback γόβες. Τα μαλλιά της ήταν σε ελαφριές μπούκλες και το μακιγιάζ της λαμπερό αλλά και διακριτικό.

Κράτησε μια ασημί τσάντα Celine και πόζαρε με ιδιαίτερο τρόπο μαζί με τον φίλο της Ηλία
Ψινάκη.

Ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Κατερίνα, 4 ετών και τη Στεφανία, 2 ετών τις οποίες είδαμε πριν από λίγους μήνες στη Νέα Υόρκη, όπου γιόρτασαν τα γενέθλια της Σοφίας Καρβέλα σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Διαβάστε Επίσης