Δήμος Βερύκιος: Οι πρώτες δηλώσεις του on air για το πρόβλημα υγείας του

Τι είπε για το πρόβλημα της υγείας του και την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

dimos-berukios-oi-prwtes-dilwseis-tou-on-air-gia-to-problima-ugeias-tou
SHARE THIS
0
SHARES

Μπορεί χθες να είδαμε το Δήμο Βερύκιο στο κρεβάτι νοσοκομείου, όμως σήμερα βρέθηκε στις επάλξεις στον αέρα του Happy Day. Ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Alpha μοιράστηκε χθες ένα στιγμιότυπο και προκάλεσε αίσθηση. 

Σήμερα λοιπόν μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για όσα συνέβησαν. 

«Ήρθα με τις πεταλούδες. Ο άνθρωπος δεν είναι από σίδερο. Η ζωή είναι απλή και πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Εδώ και ένα χρόνο με ταλαιπωρεί ένα συρίγγιο. Έχει πόνο. Εγώ πήγα στο νοσοκομείο απλώς για την αντιβίωση… Αλλά είχε κάνει υποτροπή και κρίθηκε αναγκαίο να μείνω εκεί για παρακολούθηση», δήλωσε on air.

Εν συνεχεία μίλησε για το νοσοκομείο 401, στο οποίο νοσηλεύτηκε. Μεταξύ άλλων είπε τα καλύτερα για το νοσοκομείο και όλα όσα βίωσε. 

Σύμφωνα και με την εφημερίδα Espresso, o Δήμος Βερύκιος είχε ένα συρίγγιο στον αριστερό γοφό, που τον ταλαιπωρεί και επειδή την Παρασκευή υποτροπίασε έπρεπε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο για να ανοίξουν το απόστημα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Ελλάδα μπορεί & πάλι να στέκεται στα πόδια της!Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της.Το 401 έχει αναμορφωθεί -& με την βοήθεια των «εχόντων»- κάνοντας πιο ανθρώπινη την νοσηλεία των ασθενών & πιο αποτελεσματική την αποστολή του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού.Όσο για μένα γι άλλη μια φορά μέσα στην ατυχία μου υπήρξα πολλαπλά τυχερός! Εκτος όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ.Μικρού & του λοιμωξιολόγου Λ.Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτακτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι.

A post shared by ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ (@dimosverykios) on

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook