Διπλό χτύπημα της μοίρας για τον Γιώργο Σαμπάνη. - «Εσπασε» πάνω στη σκηνή

«Αυτή την εβδομάδα η« οικογένεια έχασε έναν πολύ δικό της άνθρωπο και από την άλλη, ένας ακόμα δικός μας άνθρωπος βρίσκεται σε κώμα». Η εξομολόγηση του Γ. Σαμπάνη

diplo-xtupima-tis-moiras-gia-to-giwrgo-sampani-espase-panw-sti-skini
SHARE THIS
0
SHARES

Μια πολύ σοβαρή απώλεια είχε η οικογένεια του Γιώργου Σαμπάνη όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο κοινό που πήγε να τον ακούσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Και σα να μη φτάνει αυτό, οι κοντινοί άνθρωποι του λαϊκού τραγουδιστή βιώνουν και την αγωνία για την εξέλιξη της υγείας ενός ακόμη μέλους της οικογένειας που βρίσκεται σε κώμα.

Την Παρασκευή το βράδυ, λοιπόν, ο Γιώργος Σαμπάνης ανέβηκε στη σκηνή με εξομολογητικές διαθέσεις θέλοντας να αποκαλύψει στους θαυμαστές του αυτές τις δύσκολες στιγμές:

«Το πιο σημαντικό πράγμα για τον κάθε άνθρωπο από εμάς νομίζω ότι είναι η οικογένεια. Αυτή την εβδομάδα η δική μου οικογένεια έχασε έναν πολύ δικό της άνθρωπο και από την άλλη, ένας ακόμα δικός μας άνθρωπος βρίσκεται σε κώμα. Είναι κατ’ ουσία νεκρός. Δεν θέλω να σας χαλάσω τη βραδιά, Είναι η τελευταία μου αναφορά, θέλω όμως να αφιερώσω τη βραδιά στη γιαγιά μου, θέλω να σας πω ένα τραγούδι γι’ αυτούς, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξω το στόμα μου και να τραγουδήσω, και μετά θα διασκεδάσουμε και θα το γκρεμίσουμε μέχρι το πρωί» είπε ο αγαπητός καλλιτέχνης και αμέσως άρχισε να ερμηνεύει το τραγούδι «Για πού το 'βαλες καρδιά μου».

 

Φωτο: NDP

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook