
Η σχέση του ζευγαριού της Δόμνας Μιχαηλίδου και του Λεωνίδα Μαντωνάκη μετρά περίπου δυο χρόνια. Στα τέλη του καλοκαιριού έγινε η πρόταση γάμου ενώ πρόσφατα έγινε γνωστή και η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης.
Η Βουλευτής Α’ Πειραιά και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και ο σύντροφός της θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, η Δόμνα Μιχαηλίδου έχει διανύσει ήδη το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.
Το ζευγάρι, σχεδιάζει να τελέσει τον γάμο του στα τέλη του καλοκαιριού του 2025 ή στις αρχές του φθινοπώρου, μετά την άφιξη του πελαργού που αναμένεται τον Μάιο.
"Ζει την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της με χαρά, την οποία μεταδίδει στο περιβάλλον της. Τόσο η Δόμνα όσο και ο σύντροφός της είναι χαμηλών τόνων και επιθυμούν να απασχολούν μόνο με τα επαγγελματικά τους. Αυτό το διάστημα η υπουργός βιώνει μια υπέροχη περίοδο και συνεχίζει τα καθήκοντά της με μεγάλη χαρά, την οποία μεταδίδει τόσο στους συνεργάτες της όσο και στα άτομα τα οποία συναντά στα πλαίσια των καθηκόντων της" αναφέρει στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον της Δόμνας Μιχαηλίδου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr