
Η Δούκισσα Νομικού και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδωρίδης, βάφτισαν τα δύο παιδιά τους σε κλειστό κύκλο.
Το ζευγάρι που μετρά 5,5 χρόνια έγγαμου βίου έκανε την τελετή βάπτισης του Σάββα που σε λίγους μήνες κλείνει τα πέντε του χρόνια και της Αναστασίας που είναι τριών ετών.

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου 2017 στη Μύκονο και τον Μάρτιο του 2018 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι καθυστέρησε αρκετά τη διπλή βάφτιση και τελικά την έκαναν χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.
Η είδηση αρχικά έγινε γνωστή μέσα από ένα Q&A που έκανε η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όταν κάποιος από τους follower της την ρώτησε αν τελικά βάπτισαν ή όχι τα παιδιά τους. Εκείνη ως απάντηση, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις μπομπονιέρες της βάπτισης, επιβεβαιώνοντας το γεγονός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr