Δούκισσα Νομικού: Οι «save the date» προσκλήσεις για τον γάμο της [Εικόνα]

Ακολουθώντας τα αμερικάνικα πρότυπα, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έστειλαν ένα πρωτότυπο «save the date» για τον γάμο τους. Δείτε πότε θα γίνει.

doukissa-nomikou-oi-save-the-date-proskliseis-gia-ton-gamo-tis-eikona
SHARE THIS
0
SHARES

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν oι προετοιμασίες του γάμου της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη που θα γίνει στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο. Ο εφοπλιστής και η παρουσιάστρια σκέφτηκαν να ενημερώσουν φίλους και συγγενείς με ένα… ηλεκτρικό μήνυμα στον υπολογιστή τους. Πρωταγωνιστής της ηλεκτρονικής κάρτας που έστειλαν για το “save the date” είναι ο αγαπημένος τους σκύλος Χουτς.

 

 Αν και στην Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο, στο εξωτερικό συνηθίζουν να στέλνουν στους καλεσμένους «save the date» λίγους μήνες πριν τον γάμο, για να τους ενημερώσουν.

Το ζευγάρι επέλεξε μια φωτογραφία του ενός από τα δύο αγαπημένα του σκυλιά, του Χουτς, τραβηγμένη σε μια από τις παραλίες της Μυκόνου.

Στην εικόνα της ηλεκτρονικής κάρτας αναγράφονται τα ονόματά τους και η ημερομηνία που θα τελεστεί το μυστήριο, ενώ πάνω από το αγαπημένο τους κατοικίδιο υπάρχει σε συννεφάκι το μήνυμα «I do too».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook