Μια ανάρτηση με μαγιό ήταν ικανή να προκαλέσει... σεισμό στο Instagram της Dua Lipa.
Η αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια μετρά 52 εκατομμύρια followers που αδημονούν για κάθε ποστάρισμά της. Κάτι που φάνηκε και την Τετάρτη, όταν ανέβασε φωτογραφία της με πορτοκαλί καυτό μπικίνι. Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτηση μάζεψε 3 εκατ. likes.
Η Dua Lipa είναι Βρετανίδα, όμως πλέον ζει μόνιμα στην Αμερική, όπου σύμφωνα με τη The Sun μετακόμισε για να βρίσκεται πιο κοντά στον αγαπημένο της Ανουάρ Χαντίντ.
Καίτη Γαρμπή: Η αποστομωτική απάντηση στη Dua Lipa για τη "Μεγάλη Αλβανία"
Έξαλλη έγινε η Καίτη Γαρμπή πριν από λίγο καιρό με την Dua Lipa η οποία ανήρτησε μία φωτογραφία με τη "Μεγάλη Αλβανία" στο λογαριασμό της στο Instagram.
Η εικόνα περιλαμβάνει διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως η Κέρκυρα τις οποίες οι Αλβανοί εθνικιστές θεωρούν ιστορικές περιοχές της χώρας τους. Αριστέρα στην εικόνα είναι ο Ισμαήλ Κεμάλ Μπέι Βλόρα, ιδρυτής του αλβανικού κράτους και δεξιά ο Ίσα Μπολετίνι, Κοσοβάρος αντάρτης γνωστός για τους αγώνες του εναντίον των Σέρβων στα τέλη 19ου και αρχές 20ου αιώνα.
Μάλιστα, η 25χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια που είναι γεννημένη στην Αγγλία από Κοσοβάρους γονείς συνόδευσε την ανάρτηση με το σχόλιο "Αυτόχθονες".
au•toch•tho•nous adjective
— DUA LIPA (@DUALIPA) July 19, 2020
(of an inhabitant of a place) indigenous rather than descended from migrants or colonists pic.twitter.com/OD9bNmLcZ4
Όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε σάλος από την κίνηση αυτή της Dua Lipa, με την Καίτη Γαρμπή να δίνει μια πληρωμένη απάντηση από τον λογαριασμό της στο Twitter.
"Αν-ι-στό-ρη-το, επίθετο. Αυτό που δεν είναι συνεπές με την ιστορία ή με την ιστορική ανάλυση" έγραψε η Ελληνίδα τραγουδίστρια στα αγγλικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr