Δώρα Παντέλη: Η καλλονή που αποθέωσε ο Μικρούτσικος

Η Δώρα Παντέλη φαίνεται να μην έχει σχέση με τις ''γλάστρες'' της τηλεόρασης.

dwra-panteli-i-kalloni-pou-apothewse-o-mikroutsikos
SHARE THIS
0
SHARES

Μορφωμένη, νέα και όμορφη. Αυτές οι λέξεις θα μπορούσαν να περιγράψουν την Δώρα Παντέλη, την παρουσιάστρια που έκανε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σπάσει την πολυετή σιωπή του.

Ο παρουσιαστής, που απέχει χρόνια από την τηλεόραση, εξέφρασε τον θαυμασμό του και τη στήριξή του στην παρουσιάστρια.

«Η Δώρα Παντέλη είναι παρουσιάστρια και συμμετέχει στην ομάδα του Γ. Συρίγου που παρουσιάζει στη Νόβα τους αγώνες της Euroleague και την εκπομπή Super Euroleague. Οσο καιρό έχω σταματήσει από την τηλεόραση δεν έχω μιλήσει για αυτή και τα πρόσωπα που συμμετέχουν! Η Δώρα με κάνει να παραβώ τον…νομό της σιωπής. Είναι έξυπνη, σπουδασμένη, ειδική ως αθλήτρια, επικοινωνιακή, γλυκιά, όμορφη, χωρίς τουπέ και επιτήδευση, με τέλεια γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας», έγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Panteli (@dora_panteli_) on

Ποια είναι, όμως, η Δώρα Παντέλη

Η Δώρα Παντέλη χάραξε τη δική της πορεία στο μπάσκετ με 15ετή παρουσία στο γυναικείο πρωτάθλημα και στην πρώτη γραμμή της Εθνικής ομάδας. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν διέπρεψε μόνο στον χώρο του αθλητισμού και καλλιέργησε και τις γνώσεις της. Κατέχει associate’s degree στις επιστήμες και την προϊατρική, ενώ έχει bachelor στην αγγλική φιλολογία και λογοτεχνία, ρητορική και παγκόσμια κουλτούρα, με υποειδικότητες στο θέατρο και τις τέχνες, αλλά και τις πολιτικές επιστήμες, τη νομική και τη φιλοσοφία. Παράλληλα, διαθέτει μεταπτυχιακό στην κλινική ψυχολογία και είναι βοηθός καθηγητή στο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα της ψυχολογίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Panteli

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook