
Νονά έγινε η Έλενα Τσαβαλιά και μοιράστηκε εικόνες από την ξεχωριστή περίσταση. Η ταλαντούχα ηθοποιός και επιχειρηματίας βάφτισε ένα κοριτσάκι που πήρε τα ονόματα Εμμέλεια - Ευανθία. Σε μία φωτογραφία κρατάει στην αγκαλιά της τη νεοφώτιστη Εμμέλεια - Ευανθία, έχοντας στο πλευρό της, τον μονάκριβο γιο της, Χάρη Σεφερλή, 21 ετών.
Για την περίσταση, η Έλενα Τσαβαλιά επέλεξε ένα total pink nude σύνολο που απαρτιζόταν ένα chic φόρεμα με ασορτί ζώνη, τσάντα και ψηλές γόβες στην ίδια απόχρωση. Ο γιος της Χάρης, φορούσε μία μπεζ λινή βερμούδα που συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο και λευκά σνίκερς.

Στη συνέχεια, η Έλενα Τσαβαλιά μοιράστηκε ακόμα μία εικόνα από τη βάπτιση, γράφοντας: "Ένα μωρό, τρεις νονοί και μία ευλογία".

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Μάρκος Σεφερλής, αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν με την Έλενα Τσαβαλιά να ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμνους. Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στις φήμες αυτές σε συνέντευξή του: "Ο κόσμος ξέρει ότι είμαστε μαζί, μας απολαμβάνει στο θέατρο, το παιδί μας ξέρει ότι είμαστε μαζί". Και πρόσθεσε: ""Με την Έλενα είναι πολύ ωραίο να είμαστε μαζί στη σκηνή, στο θέατρο γενικότερα και στην τηλεόραση, γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνουμε και θα μου πει αυτά που πρέπει με ειλικρίνεια, αν έχει να μου πει κάτι. Οτιδήποτε μου λέει το λέει με αγάπη, γιατί θέλει να με προφυλάξει. Από εκεί και πέρα, είμαστε στο θέατρο σαν δυο καλοί συνεργάτες. Εχει το καμαρίνι της, έχω το δικό μου. Δεν υπάρχει αυτή η φθορά του να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί" τόνισε.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε και αν θυμώνει με όσους κατά καιρούς τον χωρίζουν από τη μητέρα του παιδιού του,του Χάρη.
"Το διασκεδάζω. Από εκεί και πέρα, ξέρουμε όλοι γιατί γίνεται. Ο κόσμος ξέρει ότι είμαστε μαζί, μας απολαμβάνει στο θέατρο, το παιδί μας ξέρει ότι είμαστε μαζί" δήλωσε στο Secret.
O μοναχογιός του Μάρκου και της Έλενας έχει ακολουθήσει πορεία διαφορετική από εκείνη των γονιών του και σπουδάζει ναυτιλιακά. "Ο Χάρης σπουδάζει ναυτιλιακά. Είναι κάτι που του αρέσει, το έχει επιλέξει μόνος του και τα πάει πολύ καλά. Είναι ένα παιδί με πολύ χιούμορ. Έχει ταλέντο, αλλά μόνος του επέλεξε να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του΄', είπε ο Μάρκος Σεφερλής.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr