Εγκαταλείπει οριστικά το Happy Day η Τσιμτσιλή; Οι περίεργες δηλώσεις της

«Κάποιες φορές πρέπει να κλείνεις έναν κύκλο πριν οι συνθήκες σε εκτοπίσουν».

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Μια δήλωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της ίδιας αλλά και της εκπομπής «Happy Day».

Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και μίλησε για την αβεβαιότητα που επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο:

«Είναι γεγονός ότι πλέον στην τηλεόραση υπάρχει μεγάλη ρευστότητα, οπότε σίγουρα νιώθω διπλά ευτυχισμένη που είμαι σε ένα μεγάλο κανάλι όπως ο ALPHA και τα έχω καταφέρει σε μια δύσκολη ζώνη που έχει το δικό της κοινό. Μπορεί να παρουσιάζουμε σκαμπανεβάσματα, όμως, σε γενικές γραμμές, τα πάμε περίφημα. Για να είμαι ειλικρινής, όλο αυτό για εμένα είναι μια γλυκιά συνήθεια, ξυπνάω ευχάριστα και μου αρέσει που πίνω το πρώτο καφεδάκι της ημέρας με τους τηλεθεατές».

Εγκαταλείπει οριστικά το Happy Day η Τσιμτσιλή; Οι περίεργες δηλώσεις της
 

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί η δήλωσή της σχετικά με το μέλλον της στην τηλεόραση αλλά και αυτό της εκπομπής που παρουσιάζει:

«Νιώθω πως ίσως έχει έρθει η στιγμή να σκεφτώ ή να συζητήσω και κάτι άλλο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είμαι έτοιμη να αφήσω αυτό που έχω τώρα. Θα έλεγα πως είμαι στο μεταίχμιο. Δηλαδή, σκέφτομαι, συνεχίζω το Happy Day, ή πάμε για κάτι άλλο; Κάποιες φορές πρέπει να κλείνεις έναν κύκλο πριν οι συνθήκες σε εκτοπίσουν, είτε αυτό επέλθει από κάποια αλλαγή στον προγραμματισμό του σταθμού, είτε ο κόσμος αρχίσει να αδιαφορεί. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν έχει έρθει αυτή η στιγμή».