![Εγκυος για να σώσει τα έσοδα του παλατιού η Κέιτ Μίντλετον; [Εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x428/crop/both/files/articles/4/article_125815/egkuos-gia-na-swsei-ta-esoda-tou-palatiou-i-keit-mintleton.w_hr.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Η είδηση αυτή παίζει και ξαναπαίζει από τα διεθνή ΜΜΕ κάθε φορά που η Κέιτ Μίντλετον φοράει κάποια φαρδιά μπλούζα ή φωτογραφίζεται να πιάνει την κοιλιά της. Και κάθε φορά διαψεύδεται. Ωστόσο, δεν μπορεί, κάποια φορά θα βγει αληθινή, φαίνεται να σκέφτονται οι φωτογράφοι που την ακολουθούν σε κάθε της εμφάνιση.
Οπως αυτή που έκανε πριν από λίγες μέρες, φορώντας ένα φαρδύ μάλλινο πουλόβερ.
![Εγκυος για να σώσει τα έσοδα του παλατιού η Κέιτ Μίντλετον; [Εικόνες]](https://www.thetoc.gr/images/articles/4/article_125815/upl5853ee2e1068a.jpg)
Ολοι έκαναν focus στην κοιλιά της προαναγγέλοντας το χαρμόσυνο γεγονός. Ολοι μιλούν για την πολυπόθητη τρίτη εγκυμοσύνη. Γιατί όχι άλλωστε αφού κάθε παιδί που έρχεται στην οικογένεια φέρνει μαζί του και πολλά κερδη, αφού ανανεώνει το ενδιαφέρον του κοινού για αυτούς.;

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Σάρλοτ, η οποία είναι μόλις ενός έτους, κατάφερε να σώσει τα έσοδα του παλατιού από μια δύσκολη συγκυρία, προσφέρεοντας μεγάλη οικονομική άνθηση στο παλάτι.
Στατιστικά, από τη γέννηση της Σάρλοτ τον Μάιο του 2015, οι πωλήσεις βασιλικών αναμνηστικών βρίσκονται σε συνεχή άνοδο.

Και αν υπολογίσουμε και την ανακαίνιση που ετοιμάζει το παλάτι, δεν είναι απίθανο να... μαγειρεύεται ήδη το τρίτο παιδί της οικογένειας του Γουίλιαμ και της Κέιτ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr