Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Ρέιτσελ Βάις και ο Ντάνιελ Κρεγκ. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί 48 και 50 ετών αντίστοιχα, θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί μαζί και η μέλλουσα μητέρα έκανε γνωστό το ευτυχές γεγονός.
Η 48χρονη είπε στους New York Times: «Θα φανεί σύντομα (σ.σ. η εγκυμοσύνη). Ο Ντάνιελ κι εγώ είμαστε τόσο χαρούμενοι».
Και πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί έχουμε ένα μικρό ανθρωπάκι στα σκαριά» είπε ενώ πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζουν το φύλο του μωρού. «Ανυπομονούμε να τον/ την συναντήσουμε. Είναι μυστήριο».
Η διάσημη σταρ έχει ήδη έναν 11χρονο γιο από τον σκηνοθέτη του Χόλιγουντ Ντάρεν Αροόνφσκι, με τον οποίο είχε σχέση από το 2001 έως το 2010.
Η Βάις και ο Κρεγκ άρχισαν να βγαίνουν τον Δεκέμβριο του 2010 και το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 2011.
Ο Ντάνιελ έχει μια κόρη 25 ετών που ονομάζεται Ella από τον γάμο του με την ηθοποιό Fiona Loudon.