
To απόγευμα του Σαββάτου, στις 6.30 ο Παύλος Βαρδινογιάννης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την Κατερίνα Μπιρμπίλη-Παπαδημητρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη, ενώπιον στενών συγγενών και καλών φίλων και συνεργατών.


Αν και ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τις στιγμές με την είσοδο και την έξοδο του ζευγαριού στην εκκλησία όπου τελέστηκε ο γάμος, δεν εισήλθε μέσα στο ναό, την ώρα του μυστηρίου, αλλά ούτε στο χώρο της δεξίωσης.
Η φωτογραφία μέσα από το μυστήριο
Μία εικόνα από το μυστήριο και μάλιστα από τη στιγμή που ο κουμπάρος άλλαζε τα στέφανα στο ζευγάρι, μοιράστηκε η υπουργούς Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία ήταν φυσικά καλεσμένη μαζί με τις αδερφές της, Χριστίνα και Δανάη. Στην ίδια ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη, περιλαμβάνεται ένα βίντεο από την εντυπωσιακή είσοδο του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης με τη συνοδεία ζωντανής κρητικής μουσικής.

"Ευχόμαστε κάθε ευτυχία στους νεόνυμφους, τον αγαπημένο μας ξάδελφο Παύλο και την αξιαγάπητη Κατερίνα! Η οικογένεια δεν είναι μόνο το ξεκίνημα μιας κοινής ζωής, είναι και το σταθερό σημείο αναφοράς για όλους μας. Στηρίζει, ενώνει, δίνει δύναμη – κι αυτή είναι η μεγάλη της αξία στην κοινωνία μας. Ας είναι η αγάπη τους αληθινή και παντοτινή!
@christina.kefalogianni @mardanae", έγραψε στη λεζάντα της η Όλγα Κεφαλογιάννη.
Οι φωτογραφίες από τη δεξίωση
Νέες φωτογραφίες από την υπερπολυτελή δεξίωση μοιράστηκε η Όλγα Φαρμάκη που μαζί με την οικογένειά της, ήταν καλεσμένη στον γάμο. Η Όλγα Φαρμάκη μοιράστηκε φωτογραφίες όπου φαίνονται ο εντυπωσιακός φθινοπωρινός στολισμός, το art de la table των τραπεζιών, η κομψή μπομπονιέρα, η τριώροφη τούρτα αλλά και στιγμιότυπα με πρωταγωνιστές τους νεόνυμφους.




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr