
Αρραβωνιάστηκαν ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της τέως βασιλικής οικογένειας.
"Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα, ενώ η ημερομηνία και περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω", αναφέρει η ανακοίνωση.
"Τον αρραβώνα του Πρίγκιπα Νικολάου με την κ. Χρυσή Βαρδινογιάννη" ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας. Σύμφωνα με την υπεύθυνη επικοινωνίας του γραφείου, ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η κ. Χρυσή Βαρδινογιάννη θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του στην ελληνική πρωτεύουσα, την Αθήνα. Η ημερομηνία τέλεσης του γάμου και περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω από το γραφείο της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας" αναφέρει ο Ανδρέας Μέγκος, φίλος της οικογένειας και συγγραφέας .
Mάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού, αναμένεται να τελεστεί στις 7 Φεβρουαρίου.
Τα δημοσιεύματα για τις λεπτομέρειες του επικείμενου γάμου τους
Πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε το πρώτο δημοσίευμα που έκανε λόγο για την επισημοποίηση της σχέσης του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη. Σύμφωνα με δημόσιευμα των Παραπολιτικών και της Σάσα Σταμάτη, το ζευγάρι θα παντρευτεί µέσα στο πρώτο τρίµηνο του 2025. Κουμπάροι στον γάμο του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη, φέρονται να είναι οι εξής τρεις: ο Παύλος Ντε Γκρες, ο Νάσος Θανόπουλος και ο Βαγγέλης Κεφαλογιάννης.
Το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο γάμος θα γίνει σε απόλυτα στενό οικογενειακό κύκλο και ότι η γαμήλια δεξίωση θα πραγµατοποιηθεί σε χώρο στα νότια προάστια, µε τους καλεσµένους να µην ξεπερνούν τους εβδοµήντα.
Η Χρυσή Βαρδινογιάννη πριν λίγες ημέρες, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, συνόδευσε τον Νικόλαο στο τρισάγιο που τελέστηκε στο Τατόι.


Νικόλαος: Σύντομα ο δεύτερος γάμος του
Ο Νικόλαος Ντε Γκρες βγήκε από ένα διαζύγιο με την Τατιάνα Μπλάτνικ τον περασμένο Απρίλιο.

Ο χωρισμός του Νικόλαου και της Τατιάνας ήταν μη αναμενόμενος και γνωστοποιήθηκε με μία κοινή ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού. Έπειτα από 14 χρόνια γάμου, ο Νικόλαος και η Τατιάνα αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. "Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας. Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος.", ανέφερε σχετική η ανακοίνωση.

Η Χρυσή είχε βγει μία μακροχρόνια σχέση με τον ταλαντούχο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας. Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή τον Δεκέμβριο του 2023. Η Χρυσή Βαρδινογιάννη είναι μία τρυφερή μαμά δύο παιδιών, του Γιώργου και της Κάρεν Αγάπης, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, τραγουδιστή Νίνο Ξυπολυτά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr