Είναι επίσημο! Το κανάλι που έκλεισε η Βανδή είναι...

Μία μένει σο OPEN, μία φεύγει και πάει αλλού. Τελικά, το θέμα ξεκαθαρίστηκε και η Δέσποινα φωτογραφήθηκε επίσημα.

einai-episimo-to-kanali-pou-ekleise-i-bandi-einai
SHARE THIS
0
SHARES

Τον τελευταίο μήνα έχουν ακουστεί και γραφτεί τόσα πολλά για τη Δέσποινα Βανδή και το τηλεοπτικό της μέλλον, που τη μία μέρα τα πράγματα έμοιαζαν ξεκάθαρα και την άλλη ερχόταν η ανατροπή. Η τάση όσων λέγονταν ήταν ότι όχι μόνο δεν θα παρουσίαζε το X Factor, αλλά ότι ήταν ένα βήμα πριν από την υπογραφή στο ΣΚΑΙ και τη μετακόμιση της ταξιδιωτικής-μαγειρικής εκπομπής της.

Τελικά, όλα ξεκαθαρίστηκαν και η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε σήμερα για το μουσικό talent show, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του OPEN: «Αυτή την ώρα η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται για την παρουσίαση του X Factor και το λέμε γιατί γράφτηκαν και ακούστηκαν πάρα πολλά».

«Έχουν ακουστεί κι έχουν γραφτεί πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με την παρουσία της Δέσποινας Βανδή στο X Factor. Είναι επίσημο, νομίζω, από τη στιγμή που φωτογραφίζεται για το συγκεκριμένο πρότζεκτ που έρχεται το φθινόπωρο εδώ στο OPEN. Θα είναι η παρουσιάστρια του μεγαλύτερου talent show που υπάρχει στην Ελλάδα και στον κόσμο όλο. Επομένως είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα ότι θα είναι η παρουσιάστρια του X Factor», πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook