Είναι ο Πρινς βιολογικός γιος του Μάρλον Μπράντο και όχι του Τζάκσον;

Ο ηθοποιός Μαρκ Λέστερ, νονός των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον, ρίχνει βόμβα... πατρότητας για τον Πρινς. Υποδεικνύει ως βιολογικό του πατέρα τον Μάρλον Μπράντο!

einai-o-prins-biologikos-gios-tou-marlon-mpranto-kai-oxi-tou-tzakson
SHARE THIS
0
SHARES

Ο σταρ του κινηματογράφου, ο μύθος Μάρλον Μπράντο, θα μπορούσε να είναι ο βιολογικός πατέρας του Πρινς, του μεγαλύτερου γιου του Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα με στενό φίλο του βασιλιά της ποπ!

 

Ο Βρετανός ηθοποιός Μαρκ Λέστερ, αποκάλυψε χθες ότι ο τραγουδιστής ζήτησε από τον σταρ του Νονού, ο οποίος πέθανε το 2004 στην ηλικία των 80 χρόνων, να δωρήσει σπέρμα, όπως έκανε και από άλλους διάσημους άντρες. Οι υπόλοιποι άντρες που λέει ότι τους ζήτησε το σπέρμα τους είναι ο Γιούρι Γκέλερ, ο Κόρεϊ Φέλντμαν, αλλά και ο Μακόλεϊ Κόλκιν! Ο Λέστερ είπε ότι ζητήθηκε σπέρμα ακόμα και από τον Άρνολντ Κλέιν, τον πρώην δερματολόγο του Τζάκσον. 

Ο 57χρονος Λέστερ, που είναι νονός των τριών παιδιών του Τζάκσον, μίλησε για πρώτη φορά στην εφημερίδα The Sun της Κυριακής , λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μάικλ ρώτησε τους στενότερους φίλους του, τον Γιούρι και τον Μάρλον. Ο Μακόλεϊ ήταν ο νεότερος όλων εκείνη την εποχή, αλλά δεν τον απέρριψε ποτέ ως πιθανό δότη. Ο Μάρλον που βρισκόταν στη δεκαετία των 60, μπορεί να ήταν ο μεγαλύτερος από όλους, αλλά ακόμα και τότε το σπέρμα του ήταν ζωντανό».

 

Ο Λέστερ συνάντησε τον Μπράντο στο ράντσο Neverland , όπου όπως λέει «περνούσε μεγάλα χρονικά διαστήματα εκεί. Θυμάμαι μία μέρα που πήγα να τον χαιρετήσω, Καθόταν με τα μάτια κλειστά και όπως ήμασταν από πάνω του με τον Μάικλ, άνοιξε ξαφνικά τα μάτια του. Τρόμαξα μέχρι θανάτου. Ήταν απίστευτα ίδιος με τον Πρινς όπως είναι τώρα». 

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Πρινς φάνηκε έτοιμος να αντιμετωπίσει το θέμα της πατρότητας, μετά από όσα έχουν ειπωθεί και το έκανε για πρώτη φορά μέσω twitter, γράφοντας: «Το αίμα της διαθήκης είναι πιο ισχυρό από τα υγρά της γυναικείας μήτρας. Ανατράφηκα από τον μπαμπά μου, με τον αδελφό και την αδελφή μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook